West Ham'ın yeni teknik direktörü David Moyes!

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da Manuel Pellegrini'den boşalan teknik direktörlük görevine, David Moyes getirildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, 56 yaşındaki İskoç teknik direktör David Moyes ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

West Ham'ın yeni teknik direktörü David Moyes!

Everton'ı 11 yıl çalıştırdıktan sonra kariyerini Manchester United, Real Sociedad ve Sunderland'de sürdüren Moyes, 2017-2018 sezonunda da West Ham United'ın başında yer almıştı.

WEST HAM 17. SIRADA YER ALIYOR

Bu sezon 20 haftası geride kalan Premier Lig'de bir maç eksiğiyle 19 puan toplayan West Ham United, 17. sırada yer aldı.

West Ham'ın yeni teknik direktörü David Moyes! ile ilgili etiketler İngiltere Premier Lig West Ham United David Moyes İskoç
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.