West Ham United-Sheffield United maçı nasıl izlenir? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Premier League'in 24. haftasında West Ham United ile Sheffield United, Londra'da kozlarını paylaşıyor. Sezonun flaş takımı West Ham United, son sıradaki rakibini mağlup edip Şampiyonlar Ligi hayaline bir adım daha yaklaşmak istiyor. Sheffield United'ın ise acil 3 puana ihtiyacı var... Peki, West Ham United-Sheffield United maçı nasıl izlenir? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Sezon başında "küme düşer" yorumları yapılan West Ham United, ilk 4 yolculuğuna devam ediyor... Çekikler'in bu haftaki rakibi The Blades, yani Sheffield United...

Premier League'in 24. haftasında West Ham United ile Sheffield United, Londra'da kozlarını paylaşıyor. Sezonun flaş takımı West Ham United, son sıradaki rakibini mağlup edip Şampiyonlar Ligi hayaline bir adım daha yaklaşmak istiyor. Sheffield United'ın ise acil 3 puana ihtiyacı var...

West Ham United ile Sheffield United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:00'da başlayacak maç S Sport ekranından naklen yayınlanacak. 

WEST HAM UNİTED İLE SHEFFİELD UNİTED CANLI İZLE

Son yıllarda futbolseverler ücretsiz canlı maç yayınlarını takip etmek için yasal olmayan kimi yöntemleri tercih ediyor. Özellikle Twitter üzerinden canlı yayın link paylaşımı yapılıyor.

İnternetten korsan olarak yayın yapan bazı internet siteleri ve IPTV linkleri üzerinden maçları yüksek kalitede izlemek mümkün. ANCAK BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

Selçuksports, Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium, sopcast, trgoals, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

West Ham United-Sheffield United maçı nasıl izlenir? Hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler West Ham United Sheffield United
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.