West Ham United şaşırtmaya devam ediyor

Premier League'de Sezona üst üste 2 yenilgiyle başlayan ve "Küme düşer" yorumları yapılan West Ham United, son 4 haftada aldığı sonuçlarla şaşırtmaya devam ediyor. Londra ekibi bu hafta da evinde Manchester City'ye geçit vermedi.

Premier League'in 6. haftasında Manchester City'yi ağırlayan West Ham United, güçlü rakibinden 1 puan almayı başardı: 1-1. Sezona üst üste 2 yenilgiyle başlayan ve "Küme düşer" yorumları yapılan Londra ekibi, son 4 haftada aldığı sonuçlarla şaşırtmaya devam ediyor.

3. haftada Wolverhampton'ı 4-0'la geçen West Ham, 4. haftada ise Leicester City'yi deplasmanda 3-0 yenerek ses getirmişti. Geçen hafta 82. dakikasına 3-0 geride girdiği Tottenham Hotspur deplasmanında tarihi bir geri dönüşe imza atarak 3-3'ü bulan David Moyes'in öğrencileri, çıkışını City karşısında da sürdürdü.

MİCHAEL ANTONİO YİNE ATTI

İlk yarıyı Michael Antonio'nun golüyle 1-0 önde tamamlayan "Çekiçler", 51'de Phil Foden'ın golüne engel olamadı. 90 dakika boyunca rakibine kök söktüren West Ham United, bu hafta da yenilmedi ve son 4 haftada zorlu fikstüre rağmen 8 puana ulaşmayı bildi.

Pep Guardiola'nın takımı ise bu sezon Premier League'de henüz 2 maç üst üste kazanamadı. 9 puanı bulunan City, haftaya Sheffield United'a konuk olacak. West Ham United ise Liverpool deplasmanında bir sürpriz daha kovalayacak.

West Ham United şaşırtmaya devam ediyor

West Ham United şaşırtmaya devam ediyor ile ilgili etiketler West Ham United Manchester City premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.