Chelsea'den müthiş geri dönüş

Chelsea 3-0 geriye düştüğü West Bromwich Albion deplasmanında 55. dakikada başlattığı geri dönüşünü 90+3'te tamamladı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. WBA'nın tanıdık hocası Slaven Bilic, bu hafta da olaylı bir maçı geride bıraktı.

Premier League'in 3. haftasında West Bromwich Albion'a konuk olan Chelsea, ilk yarısını 3-0 geride tamamladığı maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in çalıştırdığı Birmingham ekibi, Robinson (2) ve Bartley'in golleriyle 27 dakikada skoru 3-0'a getirdi. Chelsea 55'te Mason Mount'un golüyle umutlandı: 3-1. 70'te Hudson-Odoi skoru 3-2'Ye getirdi. 90+3'te Tammy Abraham tabelayı belirledi: 3-3.

BİLİC İYİ BAŞLAYAMADI

6 gollü maç, Premier League'de sezonun ilk beraberliği olarak kayıtlara geçti. Geçen hafta da öne geçtiği maçta Everton'dan 5 yiyen WBA'da teknik direktör Bilic kırmızı kart görmüştü. Lacivert-Beyazlılar 3 haftada 1 puan toplayabilirken, Frank Lampard'ın transfere 270 milyon euro harcayan Chelsea'si puanını 6 yaptı.

Chelsea'den müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Chelsea Slaven Bilic west bromwich albion premier league
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.