Wesley Sneijder'den Volkan Demirel itirafı!

Galatasaray'ın eski oyuncusu Wesley Sneijder Katar basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Teknik Direktörlüğünü Bülent Uygun'un yaptığı Katar'ın Al Gharafa takımında oynayan Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, Katar basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak flaş bir itirafta bulundu... İşte o detaylar...

Inter'den Galatasaray'a transferi öncesinde Liverpool gibi liglerinde dördüncülük, beşincilik için oynayan kulüplerin kendisini istediğini belirten Sneijder, "Şampiyonluklar kazanmak için oynamalıydım. Bunu Liverpool'dan çok G.Saray'da yapabileceğimi hissettim" dedi.

Hollandalı maestro en iyi golünün sorulması üzerine, "Milli takımda Berzilya'ya golüm önemliydi ama en iyi golümü Fenerbahçe'ye attım, Volkan Demirel'e attım" yanıtını verdi. Sneijder, Galatasaray kariyerinin unutulmaz olduğunu da anlattı.

Hollanda futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan Wesley Sneijder, "Galatasaray'da harika zamanlar geçirdim. Benim için paha biçilmez bir deneyim oldu" dedi. Wesley Sneijder, en iyi dönemini ise İnter'de geçirdiğini ekledi.

Wesley Sneijder'den Volkan Demirel itirafı! ile ilgili etiketler Galatasaray Volkan Demirel Sneijder itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.