Wayne Rooney cezasını bakın nasıl çekiyor!

Wayne Rooney, alkollü araba kullanmasının ardından aldığı zorunlu toplum hizmeti cezasını yerine getirirken objektiflere yakalandı.

Everton'un yıldızı Wayne Rooney, alkollü araba kullanmasının ardından aldığı zorunlu toplum hizmeti cezasını yerine getirirken görüntülendi.

Öğrenme güçlüğü çeken çocuklar için çalışan yıldız futbolcu milli maç arasında 100 saatlik toplum hizmeti cezasının bir kısmını çekerken oyuncuya yakın kaynaklar yaptıkları açıklamalarda şunları söyledi:

"Wayne, yaptığı hatanın farkında ve bunun bir daha tekrarlanmayacağını söylüyor. Toplumsal alanlarda hizmete muhtaç insanlara yardım etmekten asla çekinmiyor ve bundan büyük de bir mutluluk duyuyor. Bundan sonraki hayatında bu tarz cezalarla karşılaşmamak için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır."

CTx2s_1507379182_8462

Hatırlanacağı üzere Rooney, geçtiğimiz ay arabasında alkollü bir şekilde görüntülenmiş ve 100 saat toplum hizmeti cezasının yanı sıra iki yıl da trafikten men cezası almıştı.

Wayne Rooney cezasını bakın nasıl çekiyor! ile ilgili etiketler milli maç Wayne Rooney futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.