Watsons indirim kataloğunu Arapça yayınladı: Sosyal medyada boykot çağrısı yapıldı!

Türkiye’de 300’den fazla mağazasıyla faaliyet gösteren Watsons, indirim kataloğunu Arapça olarak hazırlayınca sosyal medyada büyük tepki çekti. Twitter'da #WatsonsBoykot etiketi, Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Tepki gösterenler 'Türkiye'nin resmi dilinin Türkçe' olduğuna vurgu yaptılar.

Türkiye'de 300'den fazla mağazası olan Watsons'ın Türkiye'de çıkan nisan ayı kataloğunun 44 ve 45. sayfaları Arapça olarak yayınlandı.

SOSYAL MEDYADA BOYKOT EDİLDİ

Söz konusu kataloğa Arapça sayfa eklenmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcıların bazıları bir daha markayı tercih etmeyeceğini belirten paylaşımlar yaptı.

Twitter'da #WatsonsBoykot etiketi, Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Tepki gösterenler 'Türkiye'nin resmi dilinin Türkçe' olduğuna vurgu yaptılar.

Watsons indirim kataloğunu Arapça yayınladı: Sosyal medyada boykot çağrısı yapıldı!

 SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada yoğun tepkiyle karşılaşan Watsons, söz konusu sayfaları apar topar web sitesinden kaldırdı.

Tepkilerden sonra sayfaların silinmesi ile kataloğun 40'ıncı sayfada bittiği görüldü.

 

Watsons indirim kataloğunu Arapça yayınladı: Sosyal medyada boykot çağrısı yapıldı! ile ilgili etiketler Watsons Arapça İndirim katalog
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.