Watsons 9-20 Ağustos bayram indirim listesi!

Watsons 9-20 Ağustos bayram indirimleri tüketiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Güzellik ve bakım ürünlerin yer aldığı zincir mağazalardan olan Watsons vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Watsons'ın heyecanla beklenen indirim listesi araştırıldı. Peki Watsons bayram indirimlerinde neler yer alıyor? İşte 9-20 Ağustos Watsons bayram indirimleri! Detaylar haberimizde...

Watsons bayram indirimlerinde neler yer alıyor? Bayrama kısa bir süre kaldı. Vatandaşlar ise bayrama kısa bir süre kala indirimleri araştırmaya başladı. Watsons'da Kurban Bayramını unutmadı. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı Watsons bayram için özel indirim kataloğu yayınlandı. Peki Watsons bayram indirimlerinde neler yer alıyor? İşte 9-20 Ağustos Watsons bayram indirimleri! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

 Watsons 9-20 Ağustos bayram indirim listesi!

WATSONS

A.S. Watson Group’un bir parçası olarak 1841 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 11 ayrı pazardaki 6.300’den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons’larda, zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından 25.000’i aşkın ürün her hafta tüketici ile buluşmaktadır.

Watsons Türkiye, 75’den fazla şehirde 300’ün üzerinde mağaza sayısı ile Türkiye’nin önde gelen güzellik ve bakım ürünleri zincirlerinden biridir. 2.700’den fazla Watsons personeli ile sunduğumuz ürünler ve hizmetler yardımıyla müşterilerimizin hayatında pozitif bir fark yaratmayı hedefliyoruz.

 İşte 9-20 Ağustos Watsons indirim listesi;

Watsons 9-20 Ağustos bayram indirim listesi! - Resim : 2

Watsons 9-20 Ağustos bayram indirim listesi! - Resim : 3

A.S. WATSON GROUP

24 pazarda 13 perakende markası ile yer aldığı 14.000’den fazla mağazası ile dünyanın en büyük uluslararası sağlık, güzellik ve yaşam tarzı perakendecisidir.

Watsons markası ile Asya’nın lider sağlık ve güzellik perakendecisidir. Watsons, 6.300’den fazla mağaza ve 1.500’den fazla eczane ile Çin, Hong Kong, Tayvan, Macau, Singapur, Tayland, Malezya, Filipinler, Endonezya, Türkiye ve Ukrayna dahil 11 pazarda faaliyet göstermektedir.

Avrupa’nın en büyük lüks parfümeri ve kozmetik perakendecisi olarak 1.700’ün üzerinde mağaza ile 17 farklı pazarda yer almaktadır. Bu mağazalar Marionnaud, ICI Paris XL ve The Perfume Shop adlı 3 perakende markası altında operasyonlarını sürdürmektedir.


A.S. WATSON GROUP HAKKINDA

Dünya çapında haftada 57 milyon müşteri, A.S. Watson Group’un faaliyet gösterdiği 24 pazarda alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor. A.S. Watson Group, perakende formatları, perakende markaları ve coğrafi yaygınlığı ile dünyanın en geniş perakende portföylerinden birine sahiptir. Küresel olarak, 130.000 çalışanı olan Grubumuz, aynı zamanda, Hong Kong’da yerleşik olan ve dünyaca tanınan CK Hutchison Holdings Limited üyesidir. CK Hutchison Holdings limanlar ve ilgili hizmetler, perakende, altyapı, enerji ve telekomünikasyon operasyonları olmak üzere beş temel alanda 50’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN VE KAÇ GÜN TATİL OLACAK?

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2018 dine günler takvimde yer alan bilgilere göre, Kurban Bayramı bu yıl Ağustos ayının sonlarına denk geliyor. Kurban Bayramı'nın 1. günü 21 Ağustos Salı gününe idrak edilecek. Hafta sonu tatilleri ve pazartesi gününe denk gelen yarım günlük arefe günün de eklenince toplam 9 güne çıkan Kurban Bayramı tatili, kamu çalışanları için 18 Ağustos Cumartesi günü başlamış olacak.

2018 yılı Kurban Bayramı tatili ile ilgili henüz remi bir açıklama yok ancak bu yıl hafta sonları da eklenince 9 gün tatil yapılacağı öngörülüyor. 24 Ağustos'ta bitecek tatilin ardından, 25-26 Ağustos tarihleri de hafta sonu tatili olarak memurular için Kurban Bayramı tatilinin devamı niteliğini taşıyacak.

Kurban Bayramının Arefe günü 20 Ağustos Pazartesi günü (Yarım Gün)

Kurban Bayramının 1. günü 21 Ağustos Salı günü

Kurban Bayramının 2. günü 22 Ağustos Çarşamba günü

Kurban Bayramının 3. günü 23 Ağustos Perşembe günü

Kurban Bayramının 4. günü 24 Ağustos Cuma günü

2018 YILINDA YAPILACAK RESMİ TATİLLER LİSTESİ

– 1 Ocak Yılbaşı (Pazartesi günü) resmi tatil

– 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı (Pazartesi günü)

– 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (Salı günü) resmi tatil

– 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı (Cumartesi)

– 14 Haziran Ramazan Bayramı Arifesi (Perşembe günü) resmi tatil

– 15 Haziran Ramazan Bayramı 1.gün (Cuma günü) resmi tatil

– 16 Haziran Ramazan Bayramı 2.gün (Cumartesi günü)

– 17 Haziran Ramazan Bayramı 3.gün (Pazar günü)

– 15 Temmuz Demokrasi Bayramı (Pazar günü)

– 20 Ağustos Kurban Bayramı Arifesi (Pazartesi günü) resmi tatil

– 21 Ağustos Kurban Bayramı 1.gün (Salı günü) resmi tatil

– 22 Ağustos Kurban Bayramı 2.gün (Çarşamba günü) resmi tatil

– 23 Ağustos Kurban Bayramı 3.gün (Perşembe günü) resmi tatil

– 24 Ağustos Kurban Bayramı 4.gün (Cuma günü) resmi tatil

– 30 Ağustos Zafer Bayramı (Perşembe günü) resmi tatil

– 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı (Pazartesi günü)

Watsons 9-20 Ağustos bayram indirim listesi! ile ilgili etiketler 9 Ağustos watsons bayram indirimleri indirim listesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.