Wanda Nara, Mauro Icardi'yi evden kovdu

Galatasaray'ın PSG'den (Paris Saint-Germain) kiralık olarak transfer ettiği Mauro Icardi hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Icardi'nin geçen ay resmi olarak boşandığı eski eşi ve menajeri Wanda Nara tarafından evden kovulduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılı takımın antrenmanında sakatlandığı ve tedavisine Arjantin'de devam edeceği duyurulan yıldız golcü, skandal iddialarla gündemi sarstı.


EVDE KALMASINI İSTEMEDİ

Arjantin basınından Tiempo'nun iddiasına göre Mauro Icardi, Arjantin'de Wanda Nara ile beraber kullandığı Santa Barbara'daki eve geldi. Wanda Nara, Icardi'nin evde kalmasını istemedi. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, Wanda Nara tarafından evden kovuldu.

SKANDAL İDDİALAR

Evden kovulduğu belirtilen Mauro Icardi hakkında geçtiğimiz gün farklı bir iddia daha ortaya atılmıştı. El Trece TV'ye çıkan gazeteci Rodrigo Lussich, "Türk kaynaklarına göre Mauro Icardi bir sakatlık yaşadı ve tedavi olmak için Arjantin'e geldi. Bu Wanda Nara'nın yanına gelmek için icat edildi." demişti.

Sözlerine devam eden Lussich, gündemi bir daha sallayan başka bir iddiada da bulundu. Lussich, Galatasaray'ın Icardi'nin sakatlığına inanmadığını söyledi. Arjantinli gazeteci, "Kulübü de bu sakatlıktan büyük ölçüde şüphe duyuyor" ifadelerini kullandı.

Televizyon programında yer alan konuklardan "Icardi'nin tedavisine Arjantin'de devam edeceği açıklandı. Takım maçlara çıkıyor, ancak Icardi'nin dönüş tarihi belli değil" açıklamasını yaptı.

Wanda Nara, Mauro Icardi'yi evden kovdu ile ilgili etiketler Mauro Icardi Wanda Nara
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.