Vuslat 17. bölüm fragmanı izle! Aziz ne yapacak?

Vuslat 17. bölüm fragmanı izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Vuslat'da heyecan dolu dakikalar geride kaldı. 16. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan dizide Aziz, Feride'ye aşkını itiraf etmeye kalkarken önüne engeller çıkıyor.Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Vuslat 17. bölüm fragmanı izle! Aziz ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Vuslat 17. bölüm fragmanı izle! Heyecanla takip edilen dizisi Vuslat bu akşam 16. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı.Tutuklanma kararını sükûnetle karşılayan Aziz, bu sırada hayatını kökten değiştirecek bir karar veriyor. TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Vuslat'da heyecan dolu dakikalar geride kaldı. 16. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan dizide Aziz, Feride'ye aşkını itiraf etmeye kalkarken önüne engeller çıkıyor.Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Vuslat 17. bölüm fragmanı izle! Aziz ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Vuslat 17. bölüm fragmanı izle! Aziz ne yapacak?

Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme aldığı Vuslat'ın bu haftaki 16. bölümünde;

Tutuklanma kararını sükûnetle karşılayan Aziz, bu sırada hayatını kökten değiştirecek bir karar veriyor. Aziz’in cezaevinde can güvenliği tehlike altına girerken, koğuşta da dışarıda öğrenemediği sırların kapısını aralamaya devam eder.

 Aziz’in tutuklanmasını izlemek zorunda kalan Tahsin, bir yandan ailesine gelen tehditlerle uğraşırken diğer yandan geçmişiyle yüzleşmeye devam eder. Abisinin durumundan habersiz olan Kerem, kendi gerçekleriyle yüzleşmektedir.

Feride’nin yaşayacağı büyük şok geçmiş anıları hatırlamasına sebep olur. Aziz’i kurtarabilmek uğruna, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, kader karşında yenilgiye uğrayacak ve oda kendi imtihanıyla yüz yüze kalacaktır.

Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, “Büyük Deniz” adımına ilerlerken, Aziz, kendi öfkesinin bedelini ödemek için cezasını çekmeye razı olmuş ve kaderini kabullenmiştir. Bu kabullenişin, kendisine nelere mal olacağını öğrenmesi çok uzun sürmeyecektir.

Vuslat 17. bölüm fragmanı izle! Aziz ne yapacak? ile ilgili etiketler Show TV Vuslat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.