Volkan Konak'tan sevenlerine bir iyi bir de kötü haber

54 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak sevenlerini üzecek bir karar aldı. Dün İstanbul Beykoz'da bir mekanda sahne alan Konak, konser öncesi basın mensuplarına açıklama yaparak yeni yıldan sonra altı ay çalışmayacağını söyledi. 6 ay sahnelerden uzakta kalma sebebini de açıklayan Konak yeni albüm çıkaracağının müjdesini verdi.

Volkan Konak, 6 ay sahnelere ara verme kararı aldığını duyurdu. Beykoz'da bir mekanda konser veren ünlü şarkıcı sahne öncesi kendisine yönletilen soruları yanıtladı. 2022'yi Antalya'da sevenleriyle birlikte karşılayacak olan Konak şunları söyledi:

''Yılbaşından sonra 6 ay çalışmama kararı aldım çünkü albüme hazırlanacağım. 20 Haziran'a kadar konser almıyorum, defteri kapattık. 4 Ocak ile 20 Haziran arasında çalışmıyorum. Sadece yeni albüme hazırlanacağım. Güzel eserler var onları sindirmem lazım. Bedenime uygun eserleri seçmem lazım. Dolayısıyla 2022'de sonbahara doğru albüm geliyor diyebiliriz. Çalışıyorum. Güzel insanlarla yolculuk yapıyorum, çok mutluyum. Şarkıların hepsi benim değil ama yeni besteler.''

Volkan Konak'tan sevenlerine bir iyi bir de kötü haber


'6 AY DİNLENECEĞİM'

Koronavirüs pandemisi sürecinden dolayı geçtiğimiz sene sahneye çıkmayan Konak, "30 senede sadece bir kere sahneye çıkmadım ve evde kutladım. Hiçbir zaman cumartesi ve pazarım olmadı ama artık altı ay boyunca iyice dinleneceğim" ifadelerini kullandı.

 

 

Volkan Konak'tan sevenlerine bir iyi bir de kötü haber ile ilgili etiketler Volkan Konak Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.