Volkan Demirel'in Hatayspor'daki çöküşü sürüyor! Bir darbe de Kasımpaşa'dan

Süper Lig'in 21. hafta maçında Kasımpaşa, konuk ettiği Hatayspor'u ikinci yarının son bölümünde bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Volkan Demirel'in teknik direktörlük yaptığı konuk ekip Hatayspor, son 13 maçta 1 galibiyet alabilirken, 8 mağlubiyet yaşadı.

Süper Lig'in 21. haftasında perde Kasımpaşa-Hatayspor maçıyla açıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Kasımpaşa ikinci yarıda bulduğu 3 golle müsabakayı 3-0 kazandı. İstanbul ekibi ligde 2 maç sonra galip geldi.

Kasımpaşa'ya üç puanı getiren golleri 74. dakikada Winck, 79. dakikada Nuno Da Costa, 89. dakikada ise Mamadou Fall kaydetti.

Kasımpaşa bu sonuçla puanını 29'a çıkardı. Galibiyet hasreti 9 maça çıkan Hatayspor ise 21 puanda kaldı.

Kasımpaşa ligde gelecek hafta Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Hatayspor ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

Volkan Demirel'in Hatayspor'daki çöküşü sürüyor! Bir darbe de Kasımpaşa'dan ile ilgili etiketler Volkan Demirel Kasımpaşa Hatayspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.