Volkan Demirel'in bileti kesildi! İşte Fenerbahçe'nin yeni kalecisi

Fenerbahçe yönetimi, 4-1’lik Kayserispor mağlubiyetinde yediği gollerle eleştirilen tecrübeli kalecinin yerine Harun Tekin transferi yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe’de gelecek sezon radikal kararların alınması bekleniyor. Üst üste 10. kez Şampiyonlar Ligi'ne katılamama tehlikesiyle karşı karşıya gelen Fener yönetimi, 36 yaşındaki kaleci Volkan Demirel'in yerine kaleci transferi de yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, Bursaspor'un 27 yaşındaki file bekçisi Harun Tekin transferiyle yerli kaleci geleneğini sürdürmek istiyor.

Fener, Harun Tekin transferi için Bursaspor ile görüşmelere başlayacak. Bursaspor Aatif'ı transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığında sarı-lacivertli ekipten sürpriz bir teklif almıştı. Her iki kulüp de sezon sonunda yeniden görüşmek için anlaştı.

Volkan Demirel'in bileti kesildi! İşte Fenerbahçe'nin yeni kalecisi ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe Harun Tekin Bursaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.