Volkan Demirel'den Hatay'da yaşanan depremler sonrası açıklama!

Oyuncular ve ailelerini Hatay'dan İstanbul'a getirdikten sonra bölgeye dönen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu akşam saatlerinde Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçeleri merkezli meydana gelen depremler sonrası bir açıklama yaptı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda büyük yıkım yaşayan Hatay, bu akşam saatlerinde bir kez daha üst üste depremlerle karşı karşıya kaldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre 20:04'te Hatay'ın Defne ilçesi merkezli 6,4 ve 20:07'de Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5,8 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

VOLKAN DEMİREL DE HATAY'A DÖNMÜŞTÜ

Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat'ta gerçekleşen deprem felaketi sonrası sosyal medyadan bölgenin sesi olarak yardım talebinde bulunmuştu. Daha sonra Demirel, futbolcular ve ailelerinin İstanbul'a gelmesini sağladı.

Futbolcular ve ailelerinin İstanbul'a gelmelerini sağlayan Volkan Demirel, daha sonra bölgedeki destek ve yardım çalışmaları adına Hatay'a dönmüştü. 

SON DEPREMLERİN ARDINDAN AÇIKLAMA

Volkan Demirel, bu akşam saatlerinde Defne ve Samandağ merkezli yaşanan depremlerin ardından durumunu merak edenlere ilişkin sosyal medyadan bir bilgilendirme yaparken bir de uyarıda bulundu.

Twitter'dan yaptığı açıklamada Demirel, "Ben iyiyim. Lütfen binalardan uzak durun" ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Volkan Demirel'den Hatay'da yaşanan depremler sonrası açıklama! ile ilgili etiketler Hatay Samandağ Defne deprem Volkan Demirel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.