Volkan Demirel'den flaş sözler: Fenerbahçe benim evim ama...

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, takımının son durumu ve İsmail Kartal anlaşması öncesinde adının geçtiği Fenerbahçe hakkında konuştu.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, yeni sezon öncesinde TRT Spor'a konuştu.  

Volkan Demirel takımını, şehrin durumunu ve Fenerbahçe'nin teknik direktör tercihini değerlendirdi. 

Demirel açıklamasında; "Zor bir süreçten geçiyoruz. Süreç devam ediyor. Orada yaşananları çok fazla anlatmak istemiyorum. Her zaman hatırlayacağız. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var. Hala hatırladıkça kelimeleri ağzımdan çıkarmakta zorlanıyorum. Hayat bir şekilde devam edecek, hayata bir yerden tutunmaya çalışacağız. O bölgedeki insanlar için her şeyi yapmayı kafaya koydum. 3 aylık süreçte en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Tek gayem, tek düşüncem buradaki insanlarla birlikte hayata dönüş, bir umut olmak. Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım." dedi. 

"3 AYDIR KENDİM VE EKİBİM ADINA ÇALIŞIYORUZ"

Teknik direktör sözlerinin devamında; "3 aydır gerçekten kendi adıma ve ekibim adına çalışıyoruz. Şu ana kadar olan transferlerin bir hikayesi var. Hepsini yerinde izledik. Şu anda bütün yapılan transferler, bütün yapılan organizasyonlar ekibimle birlikte benimle birlikte yapılan işler. Yanlışımız olacaktır ama yanlıştan çok doğruyu yapacağımızı düşünüyorum çünkü emek, çalışma var. Şu anda gelen transferlere ödeme yapmadan buraya getirmeye çalıştık. İnşallah takımımız kazanmaya başladıkça, biz de yolumuza emin adımlarla ilerlemeye çalışacağız." açıklamasında bulundu. 

"BANA DAHA FAZLA İHTİYACI OLAN TARAF HATAY"

Volkan Demirel; "İsmail Hoca geldi, hayırlı olsun. Kendisini çok seviyorum. Fenerbahçe'nin efsanesi. Geçmiş artık bitti. Benim adım geçti, geçmedi, bitti. Ben ilk günden beri Hatay'ın yanında olmak istediğimi dile getirdim. Fenerbahçe benim evim ama şu anda daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay. Hatay için elimden ne geliyorsa vermeye hazırım. Hatay adına iyi şeyler yapmaya çalışacağım." sözlerini sarfetti. 

Volkan Demirel'den flaş sözler: Fenerbahçe benim evim ama... ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe Hatayspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.