Volkan Demirel'den flaş Fenerbahçe açıklaması! Taraftarı üzecek sözler...

Son dönemde adı Fenerbahçe ile en çok anılan isimlerden olan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe taraftarını üzecek bir açıklama yaptı.

Ali Koç'un 'yerli teknik direktör alacağız' açıklamasının ardından İsmail Kartal ile birlikte adı en çok yazılan isim olan Volkan Demirel, geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

"TEK HEDEFİM HATAYSPOR"

Volkan Demirel geleceği ile ilgili kendisine sorulan soruya şu şekilde cevap verdi:

"Geleceğimle ilgili hayallerim ve hedeflerim var ama ilk hedefim Hatayspor. Tek hedefim Hatayspor'u seneye Anka kuşu gibi döndürmek. Bayramın ikinci günü, 29 Haziran'da Riva'da toplanacağız. Elimizde 15-16 tane futbolcu var. Kampa başlıyoruz. Birçok oyuncu izledim, kendim gittim görüştüm. Yönetici abilerimizin kendi dertleri vardı yük olmak istemedim. Her insanın hedefi hayali vardır ancak Benim için öncelik Hatayspor'un ayağa kalkması."

Volkan Demirel'den flaş Fenerbahçe açıklaması! Taraftarı üzecek sözler... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Demirel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.