Volkan Demirel: Mesut Özil'in hazır olması için sürekli oynaması gerekir

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira tarafından Alanyaspor maçında da ilk 11'e alınmayan Mesut Özil bu sezon 10 haftada sadece 4 kez maça başladı. Yıldız ismin neden 11'de oynamadığı sorulan beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel, Pereira'nın kararlarını eleştirdi. İşte Fenerbahçe'nin eski kaptanının Mesut Özil sözleri...

Fenerbahçe'de Mesut Özil tartışması sürüyor... Sarı-Lacivertliler'e "yüzyılın transferi" olarak gelen 33 yaşındaki yıldız, Alanyaspor maçına da ilk 11'de başlamadı. Vitor Pereira tarafından yine yedek soyundurulan tecrübeli futbolcu bu sezon ligde sadece 4 maça ilk 11'de başladı.

beIN Sports yorumcusu ve Fenerbahçe'nin eski kaptanı Volkan Demirel, Mesut Özil'in neden ilk 11'de olmadığını yorumladı. Mesut Özil transfer edildiğinde teknik heyette olan Demirel, şunları söyledi:

"Mesut'un en büyük sıkıntısı, fiziksel olarak hazır olmadığını düşünüyorlar bence... 60'ta çıkararak oyundan alarak Mesut'u hazırlayamazsın. Mesut'un hazır olması için sürekli oynaması gerekir."

PEREİRAN'NIN ANA PLANINDA YOK

Feyyaz Uçar ise yıldız ismin, Pereira'nın oyun planına uymadığını savunarak, "Ben Pereira'nın oyun anlayışında Mesut Özil olduğunu düşünmüyorum. 3 maç üst üste ilk 11'de oynatmaz. Kafasında pas oyunu yok. Rossi gibi oyuncularla direkt sonuca gitmek var. Mesut'la ters düştüler. Bundan sonra da Mesut'un banko oyunu olacağını düşünmüyorm. Performansı iyiymiş köyütmüş belirleyici değil. Oyun anlayışıyla ilgili..." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel: Mesut Özil'in hazır olması için sürekli oynaması gerekir ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Volkan Demirel Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.