Volkan Demirel: Emre Mor milli takım forması giymeyi hak eden bir futbolcudur

Volkan Demirel: "Emre Mor, son zamanlarda milli takım forması giymeyi hak eden bir futbolcudur. İlk 11’de başlasa değişiklikle de girse, skora katkı yapabileceğini düşündüğüm bir futbolcu. Arda (Güler) ile daha önce çalışma fırsatı buldum. Zamanı geldiğinde oyuncunun milli takımda yer alacağını ve Fenerbahçe’ye de katkı sağlayacağını düşünüyorum. Doğru planlama yapılması ile Arda iyi yerlere gelecektir."

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, 3-0'lık Kayserispor maçında hat-trick yapan Emre Mor'un A Milli Takım'a yeniden alınması gerektiğini savundu..

Tivibu Spor'a konuşan çaylak teknik adam, "Emre Mor, son zamanlarda milli takım forması giymeyi hak eden bir futbolcudur. İlk 11’de başlasa değişiklikle de girse, skora katkı yapabileceğini düşündüğüm bir futbolcu” dedi.

VOLKAN DEMİREL'DEN ARDA GÜLER YORUMU 

Demirel, Arda Güler’in performansıyla ilgili olarak şöyle konuştu:

“Arda ile daha önce çalışma fırsatı buldum. Zamanı geldiğinde oyuncunun milli takımda yer alacağını ve Fenerbahçe’ye de katkı sağlayacağını düşünüyorum. Doğru planlama yapılması ile Arda iyi yerlere gelecektir. Bu tarz yetenekli genç futbolcuların çok övülmesi değil desteklenmesi gerekiyor".

Volkan Demirel, Uğurcan Çakır-Altay Bayındır rekabetiyle ilgili olarak da “Değerini bilelim, yarıştırmayalım. Bu isimler Türkiye'nin geleceği" değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamalarında her zaman Fenerbahçeli olduğunun altını çizen Demirel, "Fenerbahçeli olduğumu, Fenerbahçeli olmaktan gurur duyduğumu her zaman söyleyeceğim. Şimdi de ilerleyen günlerde de nerede olursam olayım bu gerçek değişmeyecek" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyanın oyuncular üzerindeki baskılarına sık sık değinen Demirel, “Futbol halı sahada top oynamaktan daha öte. Benim zamanımda sosyal medya olsa oynayamazdım, oynatılmazdım. Çok hata yaptık, bu kadar hatayı kimse kabul etmezdi" dedi.

VOLKAN DEMİREL KİMDİR?

Futbol kariyerine 1999 yılında Kartalspor'da başlayan Volkan Demirel, 2002-2003 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe ile birçok başarıya imza atan profesyonel futbolcu Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez çeyrek finale yükselmesinde önemli bir rol oynadı.

2018-19 sezonu sonunda sarı-lacivertli takımın antrenör ekibine dahil olan Demirel, Temmuz 2021’de Fenerbahçe teknik heyetinden de ayrılarak spor yorumculuğuna başladı. Volkan Demirel şu an Fatih Karagümrük Spor Kulübü Teknik Direktörlük görevini sürdürüyor.

Volkan Demirel: Emre Mor milli takım forması giymeyi hak eden bir futbolcudur ile ilgili etiketler Volkan Demirel Emre Mor fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.