Voleybolda Avrupa mesaisi başlıyor... Türkiye, CEV Şampiyonlar Ligi'nde üç takımla yer alıyor

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonundaki ilk maçında yarın İtalyan temsilcisi Vero Volley Monza'yı ağırlayacak. Avrupa voleybolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında 4 şampiyonluğu (2011, 2013, 2017, 2018) bulunan VakıfBank, B Grubu'nda mücadele edecek. VakıfBank Spor Sarayı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Türkiye'yi 2022 CEV Şampiyonlar Ligi, CEV Kupası ve CEV Challenge Kupası'nda kadınlar kategorilerinde temsil eden kulüplerin Avrupa sahnesi bugün başlıyor.

Nilüfer Belediyespor, Challenge Kupası 16'lı Finaller Turu ilk maçında Litvanya'nın TK Kaunas takımına konuk oluyor. Karşılaşmas TSİ 18.00'da başlayacak. Maçın rövanşı bir gün sonra Bursa'da oynanacak. Aynı kupadaki Aydın Büyükşehir Belediyespor ise yarın Bosna Hersek'in OK Gacko takımıyla oynuyor.

Bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde üç Türk takımı mücadele edecek. Avrupa voleybolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında 4 şampiyonluğu (2011, 2013, 2017, 2018) bulunan VakıfBank, B Grubu'ndaki ilk maçında yarın İtalyan temsilcisi Vero Volley Monza takımını ağırlayacak. VakıfBank Spor Sarayı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Kupa 1'deki diğer temsilcilerimizden Fenerbahçe Opet ile Türk Hava Yolları'nın ilk maçı ise 25 Kasım Perşembe günü... Sarı-Lacivertliler Rusya'nın Dinamo-Ak Bars Kazan takımıyla kendi seyircisi önünde oynayacak. THY ise İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımıyla deplasmanda kozlarını paylaşıyor.

Voleybolda Avrupa mesaisi başlıyor... Türkiye, CEV Şampiyonlar Ligi'nde üç takımla yer alıyor

ECZACIBAŞI DYNAVİT KUPA 2'DE

Eczacıbaşı Dynavit , CEV Kupası 16'lı finaller turu rövanş maçında yarın Sırp kulübü Zeleznicar'ı ağırlayacak. İstanbul'da oynanacak karşılaşma, saat 18.00’de başlayacak ve TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Deplasmandaki ilk mücadeleyi 3-0 kazanan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini elemesi durumunda son 16 takım arasına girecek.

Voleybolda Avrupa mesaisi başlıyor... Türkiye, CEV Şampiyonlar Ligi'nde üç takımla yer alıyor ile ilgili etiketler voleybol VakıfBank Eczacıbaşı Dynavit Fenerbahçe Opet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.