Voleybolcu Ebrar Karakurt imaj değiştirdi! Pembe saçlarına veda etti

Geçtiğimiz yıl A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan voleybolcu Ebrar Karakurt uzun zamandır pembe renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyattı. Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Karakurt'a takipçilerinden yorum yağdı.

İtalya’nın Novara kulübünde forma giyen 21 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt imaj değişikliğine giti. Tarzı ve renkli saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken Karakurt uzun zamandır pembe renkte kullandığı saçlarının rengini değiştirdi. Saçlarını koyu renge boyatan Karakurt'un son hali sosyal medyada gündem oldu.

Voleybolcu Ebrar Karakurt imaj değiştirdi! Pembe saçlarına veda etti


''BU YAKIŞIKLI DA KİM?''

2020 Tokyo Olimpiyatları ve CEV maçlarında dikkatleri üzerine çeken, Filenin Sultanları'ndan İtalyan takımına geçiş yapan başarılı milli voleybolcu Ebrar Karakurt, son halini 846 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Paylaşımına ''Bu yakışıklı da kim? - Aaa benmişim 🤨'' notunu düşen Karakurt'un yeni imajı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ebrar Karakurt, reklam yüzü olduğu markanın YouTube kanalına konuk olmuş ve neden pembe saç rengi tercih ettiğiyle ilgili soruya şu yanıtı vermişti:

“Yakışıyor, yapıyorum yani. Başka bir açıklaması yok. Çok düşündüm acaba bu yakışır mı, şu yakışır mı diye. Baktım ki benim yaptığım renkleri ben beğeniyorum, üzerine insanlar beğeniyor bu renkleri. Dedim ki artık ben ne yapsam yakışacak. Her rengi denemeye çalışıyorum.”


İşte Ebrar Karakurt'un yeni imajı...

Voleybolcu Ebrar Karakurt imaj değiştirdi! Pembe saçlarına veda etti - Resim : 2

Voleybolcu Ebrar Karakurt imaj değiştirdi! Pembe saçlarına veda etti - Resim : 3

Voleybolcu Ebrar Karakurt imaj değiştirdi! Pembe saçlarına veda etti - Resim : 4

 

 

Voleybolcu Ebrar Karakurt imaj değiştirdi! Pembe saçlarına veda etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Novara Ebrar Karakurt imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.