Vodafone Park'ta oynanacak zorlu Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Atilla Karaoğlan

Beşiktaş'ın bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edeceği derbi mücadelesinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Atilla Karaoğlan oldu. TFF'den yapılan açıklamada, Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadelede VAR hakemi olarak Atilla Karaoğlan görev yapacak. Karşılaşmanın AVAR hakemleri ise Kemal Yılmaz ve Yiğit Arslan olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Vodafone Park Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak.

Kardeşler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Bahattin Şimşek olacak. Bu mücadelenin VAR koltuğunda Atilla Karaoğlan oturacak. Karaoğlan'a AVAR olarak Kemal Yılmaz ve Yiğit Arslan eşlik edecek.

Vodafone Park'ta oynanacak zorlu Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Atilla Karaoğlan ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe vodafone park Atilla Karaoğlan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.