Vladimir Putin'den Joe Biden'a manidar yanıt: Tamamen saçmalık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşı kazanırsa bir NATO ülkesine saldıracağını öne süren ABD lideri Joe Biden'a yanıt verdi.

Rusya lideri Vladimir Putin, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşı kazandığı takdirde bir NATO ülkesine saldıracağını iddia eden ABD Başkanı Joe Biden'a yanıt verdi.

Rus devlet televizyonu Rossiya'da yayımlanan söyleşide Rusya'nın bir NATO ülkesini işgal etme ihtimali bulunup bulunmadığına dair soruyu yanıtlayan Putin, ABD Başkanı'nın bu doğrultudaki iddiasını "saçmalık" olarak tanımladı.

"Bu tamamen saçmalık. Kaldı ki Başkan Biden'ın da bunu anladığını düşünüyorum" diyen Putin, bu açıklamadan ABD liderinin Rusya konusundaki kendi "hatalı politikasını" haklı çıkarmaya çalıştığının anlaşıldığını belirtti.

Vladimir Putin'den Joe Biden'a manidar yanıt: Tamamen saçmalık ile ilgili etiketler ABD Joe Biden Rusya Vladimir Putin Ukrayna NATO
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.