Vitor Pereira: Bu takımın geleceğine inanıyorum, çünkü kalitesi ve karakteri var

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. haftasında Olympiacos'a Kadıköy'de 3-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, yaptıkları basit hataları rakibin değerlendirdiğini, kendilerinin ise yakalanan fırsatları kullanamadıklarını söyledi. Portekizli çalıştırıcının basın toplantısındaki sözleri...

Maça dominant başladıklarını ve boşluklar bulduklarını dile getiren Vitor Pereira, "Bu seviyede hata yapınca, bedelini golle ödüyorsunuz. İlk hatamızda golü attılar. Bu da onlara maçın devamında rahatlık verdi. Organize bir şekilde devam edemedik. Merkezde çok kompakt oynadılar ve orada top kaybedince çok hızlı atak yapıyorlardı. Yapmamamız gereken çok basit pas hataları yaptık. Pozisyonlar ürettik. 2. yarıda boşluk bulduk değerlendiremedik. Onlar da hızlı ataklarla çok iyi şekilde geldiler. İkinci golü attılar ve biz bu andan sonra dengemizi kaybettil" dedi.

Atmosferin de etkisiyle duygusal oynadıklarını dile getiren Pereira, şöyle devam etti:

"İkinci golü yemek takım ruhumuzu ve taktiksel dengemizi kaybettirdi. Bu seviyede böyle bir takıma karşı oynuyorsanız, boşluk verirseniz atarlar. 3. golü de böyle attılar. Daha çok boşluk verseydik daha çok atarlardı. Bizim için zor bir sonuç ama bugün 3 puan kaybettik. Deplasmanda bunu telafi etmeliyiz. Pazar günü taraftarımıza hak ettiği 3 puanı vermemiz gerekiyor. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu takımın geleceğine inanıyorum çünkü kalitesi ve karakteri var. Takım ruhunu korumaya çalışıyoruz. Oyuncularım duygularıyla oynadı, akıllarıyla değil. Rakibimiz bu seviyelerde tecrübeli bir takım. Biz henüz tecrübe ediniyoruz, hata yapıyor ve bu hataları düzeltmek istiyoruz. Olgunlaşmak istiyoruz. Biz taktiksel olgunluğumuzu geliştirmeye çalışacağız. Oyunu nasıl kontrol etmemiz gerektiğini daha iyi öğreneceğiz."

 Vitor Pereira: Bu takımın geleceğine inanıyorum, çünkü kalitesi ve karakteri var

GERİYE DÜŞÜNCE ÇEVİREMİYOR

Pereira, Fenerbahçe'nin  Sivasspor ve Başakşehir maçlarından sonra bugün de geriye düştüğü maçı çeviremediğinin hatırlatılması üzerine, "Bugünkü maç Başakşehir ve Sivas'tan farklıydı. Bugün denedik. Rakibimiz benzetmek gerekirse, yılan gibiydi. İstediklerini alana kadar beklediler. Biz takım ruhuyla başladık, problem yarattık ama ilk hatamızda geldiler ve istediklerini aldılar" yanıtını verdi.

PELKAS: "BAZEN ŞANS DA GEREKİYOR"

Fenerbahçe'nin Yunan yıldız Dimitris Pelkas ise yakaladıkları şansları değerlendiremediklerini söyledi.

Maçın başında kontrolün kendilerinde olduğunu ancak yaptıkları bireysel bir hatayla yenik duruma düştüklerini anlatan Pelkas, "İlk golden sonra denedik, iyi savaştık ama golü bulamadık. Maçın en önemi anı, yakaladığımız birkaç pozisyon ve özellikle benim direkten dönen topumdu. Futbol böyle bir oyun, bazen şans da gerekiyor. Biz yakaladıklarımızı atsak farklı olabilirdi. Yolumuza devam etmemız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Vitor Pereira: Bu takımın geleceğine inanıyorum, çünkü kalitesi ve karakteri var ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Vitor Pereira olympiacos Dimitris Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.