Vincenzo Montella'dan müjdeli açıklama: Uyursam ve dinlenirsem yarın ilk 11 başlayacak!

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi Avusturya ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesi Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Merih Demiral açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi Avusturya ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak.

Zorlu mücadele öncesi Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Merih Demiral açıklamalarda bulundu.

"YARIN BAZI DEĞİŞİKLİKLER TABİİ Kİ OLACAK''

"Yarın bazı değişiklikler tabii ki olacak. Önemli test maçları oynuyoruz. 4 galibiyetle geliyor Avusturya, oturmuş bir kadroları ve belirli bir oyun kurguları var."

''ARDA YARIN İLK 11 BAŞLAYACAK''

"Bugün düzgün bir şekilde uyursam ve dinlenirsem, sanırım Arda yarın ilk 11 başlayacak."

''BU TESADÜFLERE DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİM''

"Bu sene Avusturya Futbol Federasyonu'nun 120. yılı, iki ülke arasındaki dostluk anlaşmasının da 100. yılı, iki ülke arasındaki iş anlaşmasının da 60. yılı. Bu tesadüflere dikkat çekmek istedim. Öte yandan Avusturya'da yaşayan 300 bin Türk vatandaşına da kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum."

''CESARETLİ BİR TAKIM GÖRMEK İSTİYORUM''

"Macaristan maçına nazaran farklı bir kadro olacak. Farklı futbolcuları başlatmak istiyorum ve cesaretli bir takım görmek istiyorum. Son 20 metrede daha isabetli olan tarafın bizim olmamızı dilerim."

''BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR TEST OLACAK''

"Avusturya ve Macaristan iki farklı takım ancak baskıya uğramadıklarında 3+1 şeklinde çıkmaya çalışıyor iki takım da. Bizim için çok önemli bir test olacak, karşımızda son 4 maçını kazanmış bir takım var."

MERİH DEMİRAL'IN SÖZLERİ:

"Macaristan maçında skor olarak yenildik ama oyun olarak iyiydik. Her şey yolunda, hocamız da bizimle yakından ilgileniyor. İnşallah yarın kazanarak bitiririz kampı."

"SAKATLIK DÖNEMİMDE MİLLİ TAKIMDAN UZAK KALDIM''

"Sakatlık dönemimde milli takımdan uzak kaldım. Her oyuncu oynamak ister tabii ki. Şu anda sakatlığımı atlattım ve oynamaya da başladım, o yüzden çok mutluyum."

"ŞU AN GAYET FORMDA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM''

"Şu an gayet formda olduğumu düşünüyorum. Sakatlık yaşadığım dönem benim için çok zordu ama son 1 ayda tüm maçlarda oynadım. Şu anda daha tecrübeliyim, çok profesyonel yaşamaya çalışıyorum ve dikkat ediyorum. Yeni imajım hakkında da şu an böyle iyi gözüktüğümü düşünüyorum. Umarım siz de aynı şeyi düşünüyorsunuzdur."

 

Vincenzo Montella'dan müjdeli açıklama: Uyursam ve dinlenirsem yarın ilk 11 başlayacak! ile ilgili etiketler Türkiye A Milli Futbol Takımı Avusturya Vincenzo Montella Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.