Vincenzo Montella'dan, Hırvatistan maçı öncesi ilk 11 açıklaması!

A Milli Takım'ın, EURO 2024 elemeleri kapsamında Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşma öncesi Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

EURO 2024 elemeleri kapsamında Hırvatistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

''BENİ DE İKNA ETTİ''

''Heyecan ve motivasyonumuz dorukta. Sonuna kadar istekli olmamız gereken bir maç. Bunun bilincinde sahaya çıkacağız ve kendimizi göstereceğiz. İki kanattan da farklı ataklar geliştireceğiz. Cenk Özkacar farklı özellikler barındıran bir futbolcu. Beni de ikna etti. Modern futbolda derin koşular önemli. Hem Kerem Aktürkoğlu, hem Barış Alper Yılmaz'ın bu özellikleri iyi''

 

Vincenzo Montella'dan, Hırvatistan maçı öncesi ilk 11 açıklaması! ile ilgili etiketler Avrupa Şampiyonası Türkiye Hırvatistan A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.