Vincenzo Montella'dan gündem olan yorum: Bu kura EURO 2008 hatırlattı!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Türkiye'nin 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) kura çekimi hakkın da açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Türkiye'nin 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) kura çekimi hakkın da açıklamalarda bulundu.

''ÖZEL BİR TERCİHİMİZ YOKTU''

"Kura kuradır. Özel bir tercihimiz yoktu. Bu aşamadan sonra yapılacak şey rakiplere çok iyi çalışmak olacak."

"EURO 2008'İ HATIRLATTI"

"Bu kura EURO 2008'i hatırlattı. Türkiye, Portekiz, Çekya... Her şey değişebilir, farklı olabilir. EURO 2008 kurasına Türkiye son torbadan girdi ama neler yaptı gördük."

"KİM BU KURAYA 'KOLAY KURA' DİYOR?''

"Kim bu kuraya 'Kolay kura' diyor? Benim futbol kariyerim 30 yılın üzerinde. Her maç zordur. Takımlar arasındaki denge farkları, böyle turnuvalarda çok azdır. 'Kolay kura' diyenlere saygı duyuyorum ama benim görüşlerim bu şekilde."

PORTEKİZ SORUSUNA CEVAP

- "Portekiz'i daha önce hiç yenemedik. Şimdi yener miyiz?"

Vincenzo Montella: "İnşallah! EURO 2008'den beri 15 yıl geçti. Takımlar ve taktikler değişiyor. Çok çalışmamız lazım"

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

"Şu anda söyleyebileceğim tek şey, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Odağımız bu olacak. Onun dışında bir şey söylemek istemiyorum"

 

Vincenzo Montella'dan gündem olan yorum: Bu kura EURO 2008 hatırlattı! ile ilgili etiketler Türkiye A milli futbol takımı Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.