Vincenzo Montella'dan dikkat çeken açıklama: Bu bayrak için elimden geleni yapacağım...

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu son maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Galler ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrılan Ay-Yıldızlılar'da teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takım'da teknik direktör Vincenzo MontellaGaller ile 1-1 berebere kalıp EURO 2024'e lider olarak gittiğimiz mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

''İKİNCİ YARIDA REAKSİYON GÖSTERDİK''

"Çok zorlu bir maç geçti. Beklentimizin dışında bir şey geçmedi. Galler, burada zorlu bir rakip olduğunu gösterdi bir kez daha. Kesinlikle ilk yarıda daha fazlasını yapabilirdik ama mutluluk verici tarafı şu, ikinci yarıda reaksiyon gösterdik. Bu konuda, reaksiyon gösterdiğimiz için mutluyum. Özellikle etrafımızdaki bütün çalışanlar, bizi destekleyenler ve futbolcular için çok mutluyum ve gururluyum çünkü lider olarak tamamladık grubu."

"BU BAYRAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

"Beni ilk gün çağırdıkları andan itibaren çok gururlandım. Bu bayrak için elimden geleni yapacağım. Bu ülke için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Burada olmak gurur meselesi."

"ÜLKEMİZİN RUHUYLA SAHADA OLACAĞIZ HER SEFERİNDE''

"Çok büyük bir zevkle takip edeceğiz. 3. torbadaki takımlar da fena değil. Kim çıkarsa çıksın, büyük bir zevkle takip edeceğiz. Bu akşam yaptığımız gibi ülkemizin ruhuyla sahada olacağız her seferinde."

 

Vincenzo Montella'dan dikkat çeken açıklama: Bu bayrak için elimden geleni yapacağım... ile ilgili etiketler Galler Türkiye A milli futbol takımı Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.