Vincenzo Montella'dan dikkat çeken açıklama: Bizim için üzücü olan...

2024 yazında Almanya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takım'mız hazırlık maçında Macaristan'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2024 yazında Almanya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takım'mız hazırlık maçında Macaristan'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''ZORLUK DERECESI YÜKSEK BİR MAÇTI''

''Zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Oyuncularımızın verdiği reaksiyon çok iyiydi. Plana sadık kaldılar. İkinci yarı yüzde 70 topa sahip olma oranıyla oynadık. İkinci yarı çok fazla gol pozisyonuna girdik sadece gol atamadık. Genel olarak oyundan memnunum."

"BİZİM İÇİN ÜZÜCÜ OLAN..."

"İlk yarı 2-3 net fırsatımız vardı. Son paslarda sıkıntı çektik. Oyuncuları tebrik etmek gerekiyor. Plana sadık kalarak net bir mesaj verdiler. Bizim için üzücü olan sonucun bu şekilde olmasıydı. Maçın hakkı bu değildi."

 

Vincenzo Montella'dan dikkat çeken açıklama: Bizim için üzücü olan... ile ilgili etiketler Macaristan Türkiye A Milli Futbol Takımı Hazırlık maçı Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.