Vincenzo Montella: Son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı biliyordum

Vincenzo Montella: "Giresunspor’un son 10 maçına baktığımızda, çok formda olan bir takıma karşı oynadık. Rakibini bozan bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Takımım, 2. yarının başındaki küçük bir bölüm haricinde konsantrasyonunu hiç kaybetmedi. Son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı biliyordum. Bunu oyuncularıma da söylemiştim. Nitekim böyle de oldu ve galip geldik."

Süper Lig'in 16. haftasında Giresunspor'u ağırlayan Adana Demirspor, 3 puanı 90+3'te gelen golle hanesine yazdırdı. Son iki haftadır kazanamayan Adana ekibine galibiyeti getiren golü Fransız orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli attı.

Stambouli'nin attığı golle 1998 yılında Galatasaray efsanesi Hagi'nin Şampiyonlar Ligi'nde Athletic Bilbao'ya attığı gole benzetildi.

Mavi Şimşekler bu galibiyetle puanını 26'ya yüksetti. Adana Demirspor 17. haftada Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.

Adana'ya 3 maçlık galibiyet serisiyle ve son 10 maçında 1 kez kaybederek gelen Giresunspor ise 19 puanda kaldı. Yeşil-Beyazlılar haftaya Altay'ı ağırlayacak.

MONTELLA: KAZANACAĞIMIZI BİLİYORDUM

Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Maç, tam da hazırlandığımız gibi gerçekleşti. Giresunspor’un son 10 maçına baktığımızda, çok formda olan bir takıma karşı oynadık. Rakibini bozan bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Takımım, 2. yarının başındaki küçük bir bölüm haricinde konsantrasyonunu hiç kaybetmedi. Son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı biliyordum. Bunu oyuncularıma da söylemiştim. Nitekim böyle de oldu ve galip geldik" dedi.

Vincenzo Montella: Son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı biliyordum

HAKAN KELEŞ: SAHA, OYUNUMUZU ETKİLEDİ

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise "Öne geçseydik, her şey çok farklı olabilirdi. Kötü zemine rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum. Saha, oyunumuzu etkiledi ama oyuncularım mücadele gösterdiler. Kazanmak istedik. Son dakikalarda yediğimiz golle Adana’dan mağlup ayrıldık. Önümüzde Altay maçımız var. Ona hazırlanacağız" diye konuştu.

Vincenzo Montella: Son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı biliyordum ile ilgili etiketler Adana Demirspor Vincenzo Montella giresunspor Hakan Keleş Benjamin Stambouli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.