Vincenzo Montella Hakan Çalhanoğlu'na övgüler yağdırdı

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu hakkında övgü dolu sözler kullandı. Vincenzo Montella, Hakan Çalhanoğlu'nu, "Şu anda dünyanın en iyilerinden" diye tarif etti.

EURO 2024'e katılmayı garantileyen A Milli Takımımız'da yeni hoca Vincenzo Montella, ülkesi İtalya'da DAZN kanalına konuk oldu.

Hırvatistan ve Letonya zaferlerinden bahseden deneyimli teknik adam, kaptan Hakan Çalhanoğlu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Dönüm noktası oldu. Milli Takım hocalığı farklı bir iş, etkisi son derece olumlu. Hırvatistan'da tarihi bir zafer aldık ve çıkmayı garantiledik. Genç bir takımız ve beklentiler yüksek.

"DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN"

Hakan Çalhanoğlu çok gelişti. Inter'de üç kişilik savunmanın önünde yeni bir pozisyon buldu. Belki de bu rolde o da kendini buldu. Gelişimini sürdürmeye de devam ediyor. Defansın önünde oyun kurucu oldu. Şu anda dünyanın en iyilerinden. 4'lü oynadığımız takımda pozisyonu farklı, eski rolüne yeniden alışması gerekecek. Taktik zekası, oyun vizyonu yüksek olan bir oyuncu. Ondan bu yönde faydalanıyoruz. Üst düzey bir futbolcu." 

Vincenzo Montella Hakan Çalhanoğlu'na övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Vincenzo Montella Hakan Çalhanoğlu Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.