Vincenzo Montella: Ben İtalyanım, umarım Türkiye ile İtalya eşleşmez

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası play-off'unda seri başı olamadı. Play-off'taki muhtemel rakiplerimiz arasında Portekiz, İskoçya, İtalya, Rusya, İsveç ve Galler bulunuyor. Adana Demirspor'un İtalyan Teknik Direktörü ve Azzuriler'in eski golcüsü Vincenzo Montella olası İtalya-Türkiye eşleşmesini değerlendirdi...

Süper Lig'deki son maçında Hatayspor'u evinde tek golle deviren ve milli araya üç maçlık kötü gidişata son vererek giren Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda Altay ile oynayacağı 13. hafta maçına hazırlanıyor.

Adana ekibinin İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, 2022 Dünya Kupası yolunda play-off'a kalan A Milli Takım için, "Ben İtalyanım, umarım Türkiye ile İtalya eşleşmez" dedi. 

Montella, Ay-Yıldızlılar'ın Mart ayında oynacağı play-off turunda muhtemel rakiplerinden biri olan son Avrupa Şampiyonu Azzuriler için şu yorumu yaptı: "Türkiye Milli Takımı’nı tebrik ediyorum. İtalya da play-off’a kaldı. Umarım iki takım da play-off’tan gruplara kalma şansını elde eder. İtalya Milli Takımı’nın teknik direktörü çok muazzam bir hoca. Ben buna eminim ki, play-off’tan çıkıp bizi Dünya Kupası’na götürecek. Ben İtalyanım, umarım Türkiye ve İtalya eşleşmez"

İTALYA'DA BÖYLE BİR KURAL YOK

Ligde 16 puanla 10. sırada bulunan mavi-lacivertli ekip, Altay maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. Dünkü antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Montella, "Bu arada dinlenme fırsatımız oldu. Milli oyuncularımız geri döndü ve hazırlıklara başladık. Maça olan yaklaşımımız çok önemli. İyi, güzel bir maç olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın yabancı kuralına gösterdiği tepkiye de değinen İtalyan çalıştırıcı, "Aslında federasyonunun koyduğu bir kural. İster istemez kabul etmek zorundasınız. Türkiye diğer ülkelere göre daha farklı. Baktığınızda İtalya’da böyle bir kural yok. Hem hocanın hem de kulübün işi daha kolay" dedi.

Altay’ı da değerlendiren Montella, şunları söyledi: “Altay takımı kaliteli olduğunu gösterdi. İlk 7 maçta 5 galibiyet aldılar. Son 5 maçtır kazanamıyorlar. Böyle rakipler bu tarz periyotlardan sonra kazanmak isteyecektir. Aslında bizim için de avantaj olabilir. Kazanmak istedikleri için dengelerini bozabilirler. O yüzden bizim kendi hazırlığımızı yaparak oraya gitmemiz gerekiyor.”

Vincenzo Montella: Ben İtalyanım, umarım Türkiye ile İtalya eşleşmez ile ilgili etiketler Adana Demirspor İtalya A Milli Takım Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.