Vincenzo Montella: Adana Demirspor bu ligde herkesi yenebilecek kapasitede

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hatayspor maçı öncesi iddialı konuştu. İtalyan çalıştırıcı, "Adana Demirspor bu ligde herkesi yenebilecek kapasitede bir takım. Kendi öz güvenimizi sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu alacağımızdan eminim. Çok çalışarak, belirli hedeflere yönelterek devam etmek zorundayız" dedi.

Süper Lig'de ilk 11 haftayı 13 puanla 12. sırada geçen Adana Demirspor pazar günü evinde oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Üç maçtır kazanamayan Adana ekibi bu gidişata ligin flaş takımı karşısında son vermek istiyor.

Teknik direktör Vincenzo Montella, zorlu randevu öncesi iddialı konuştu. İtalyan çalıştırıcı, Adana Demirspor'un ligde her takımı yenebilecek kapasite olduğunu söyledi. Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Montella, Medipol Başakşehir maçını son dakikada kaybettiklerini hatırlatarak şöyle konuştu:

"Futbol maalesef böyle. Bazen son dakikada kaybedebiliyorsunuz. İki maçı son dakikalarda kazanmıştık ama bu sefer biz kaybettik. Tabii ki de üzgünüz. Daha çok çalışarak bir dahaki maça odağımızı komple verdik. Böyle bir pozisyonla kaybetmek, herkesin düşündürdüğü pozisyonla kaybetmek daha da düşündürüyor. Hazırlığımızı yapıp sahaya çıkacağız."

HATAY'IN HÜCUMCULARI ÇOK HIZLI

"Her gün burada çalışıyoruz. Rakibin analizlerini yapıyoruz. Rakibimiz güçlü yönlerine bakmak gerekirse hem fizikliler hem de hızlı hücumcu oyuncular var. Bütün bu detayları baz alarak hazırlanıyoruz. Analizlerimiz her gün devam ediyor. Adana Demirspor bu ligde herkesi yenebilecek kapasitede bir takım. Kendi öz güvenimizi sahaya yansıtarak istediğimiz sonucu alacağımızdan eminim. Çok çalışarak, belirli hedeflere yönelterek devam etmek zorundayız."

Türkiye’deki VAR sistemi hakkında da konuşan Montella, "Her ligde her seviyede kararsız kalınan pozisyonlarda hakemler VAR’a çağrılıyor. Diğer liglerde böyle pozisyonlarda penaltı kararı çıkmıyor eğer ki net bir pozisyon değilse. Maalesef bu maçta öyle olmadı. Bazıları mutlu oluyor, bazıları mutsuz kalıyor. Takım her gün kendisini geliştiriyor. Sonuçlar desteklemese de takım her gün canla, başla çalışıyor. Çocuklar öğrenmeye de istekli olduğu için daha da iyi günler geleceğini biliyoruz" dedi.

Vincenzo Montella: Adana Demirspor bu ligde herkesi yenebilecek kapasitede ile ilgili etiketler Adana Demirspor Vincenco Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.