Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'ı çıldırtacak yanıt! 5 milyon euroluk teklif geldi ama oyuncu gitmeyi kabul etmiyor

Beşiktaş'ta kadro dışı olan ve şu anda Afrika Kupası için ülkesinde olan Vincent Aboubakar, Beşiktaşlıları çıldırtacak bir karar verdi. Brezilya'dan oyuncu için 5 milyon euroluk teklif alan siyah beyazlı takım prensip anlaşmasına varırken, Vincent Aboubakar bu teklifi reddetti.

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Vincent Aboubakar'a talipler gelmeye devam ederken Brezilya ekibi Gremio'nun bonservis teklifi sunduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ta ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yönetim, teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda kadroyu güçlendirmek için görüşmelerine devam ediyor.

Siyah-Beyazlılar, bir yandan da takımdaki bazı isimlerle yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda yönetim; Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier gibi futbolcularla vedalaşmıştı. Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'a da iyi bir teklif gelmesi halinde yollar ayrılabilir.

GREMİO TALİP OLDU

Brezilya basını, bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Vincent Aboubakar'a Gremio'nun talip çıktığı yazdı.

5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Yönetim, Aboubakar için 5 milyon Euro'luk bedel belirledi. Brezilya basını, Gremio'nun Aboubakar için Beşiktaş'a resmi teklifte bulunduğunu yazdı.

AFRİKA KUPASI'NDA...

Gremio'nun bu teklifinin Beşiktaş'ın istediği seviyede yani 5 milyon Euro olduğu belirtildi. Menajerler aracılığıyla gelen bu öneriye olumlu bakan idareciler, teklifin resmi kanallardan kulübe iletilmesini istedi. Eğer böyle bir öneri resmen gelirse, Beşiktaş, Aboubakar'ın gidişine onay verecek.

Şu anda Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Vincent Aboubakar, bu sezon Siyah-Beyazlılar'da 22 maça çıktı. Aboubakar, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistle oynadı. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan yıldız ismin, Beşiktaş ile olan kontratı 2025'te bitecek.

ABOUBAKAR KALMAK İSTİYOR

Beşiktaş'ın son dönemde en çok tartışılan ismi Aboubakar'ın gündeminde ise ayrılık düşüncesi yok. Hakkında ortaya atılan iddiaları algı çalışması olarak gören Kamerunlu forvet, tekrar siyah-beyazlı formayı giymeyi ve kendisini yeniden taraftarlara sevdirmeyi hedefliyor. 

Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'ı çıldırtacak yanıt! 5 milyon euroluk teklif geldi ama oyuncu gitmeyi kabul etmiyor ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.