Vincent Aboubakar'a 6.5 milyon euroluk teklif! Benzema'nın yanına gidiyor

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Vincent Aboubakar, Ocak ayında yolcu. Daha transfer dönemi açılmadan 3 talibi olan Vincent Aboubakar'a 6.5 milyon euroluk teklif kapıda.

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı, yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde gündem maddesi olmaya devam ediyor. Aboubakar için şimdiden 3 takımın devrede olduğu öğrenildi.

BENZEMA'NIN YANINA GİDEBİLİR

Başarılı futbolcuya Arabistan ekiplerinden Al Ittihad Jeddah'ın ardından 2 kulübün daha talip olduğu bildirildi. Dünyaca ünlü Fransız santrfor Karim Benzema'nın formasını giydiği Al Ittihad-Jeddah'ın Aboubakar'ı kadrosuna katabilmek için 6.5 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Başarılı oyuncunun menajeriyle 2 Arap kulübünün daha temas kurduğu belirtildi. Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon Euro kazanan Aboubakar'a gelen tekliflerin 5 milyon Euro seviyesinde olduğu aktarıldı.

SEÇİMİ BEKLİYOR

Aboubakar'ın kendisiyle ilgili olarak gelen teklifleri görüşmek için başkanlık seçiminin sonuçlanmasını beklediği ve 3 Aralık'ta sandıktan çıkacak olan yeni başkanla görüşme yapacağı ifade edildi. 

(Fanatik)

Vincent Aboubakar'a 6.5 milyon euroluk teklif! Benzema'nın yanına gidiyor ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Transfer