Vincent Aboubakar siyah-beyazlı formayla 17 maç sonra ilki yaşadı!

Süper Lig’in 31’inci hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Başakşehir’in konuğu oldu. Siyah-Beyazlılar'ın 32 yaşındaki Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar, Süper Lig’de 17 maç sonra ilk 11’de başladı.

Süper Lig’in 31’inci hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Başakşehir’in konuğu oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayan karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetti. Zorbay Küçük’ün yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ile Erdem Bayık yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig’in 30’uncu haftasında oynanan Antalyaspor karşılaşmasının 11’ine göre Başakşehir önünde 4 değişikliğe gitti. Antalyaspor maçında oynayan Worrall, Amartey, Emrecan Terzi ve Cenk Tosun Başakşehir mücadelesinde yer almadı. Bu oyuncuların yerine Portekizli tecrübeli teknik adam; Necip Uysal, Zaynutdinov, Ghezzal ve Aboubakar’ı sahaya sürdü.

BEŞİKTAŞ, BAŞAKŞEHİR KARŞISINA ŞU İLK 11 İLE ÇIKTI:

“Mert Günok, Jonas Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Bakhtiyor Zaynutdinov, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Ernest Muci, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy, Vincent Aboubakar.”

ABOUBAKAR 17 MAÇ SONRA 11’DE

Beşiktaş’ın 32 yaşındaki Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar, Süper Lig’de 17 maç sonra ilk 11’de başladı. Aboubakar son olarak Süper Lig’in 14’üncü haftasındaki MKE Ankaragücü mücadelesine ilk 11'de başlamıştı. Aboubakar, bu sezon tüm kulvarlarda siyah-beyazlı formayla 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

SİYAH-BEYAZLI EKİPTE 5 EKSİK

Beşiktaş, Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanan Başakşehir mücadelesine 5 oyuncusundan yoksun çıktı.

Sakatlıkları bulunan Tayfur Bingöl’ün yanı sıra Salih Uçan, Arthur Masuaku, Ante Rebic ve Onur Bulut bu mücadelede forma giymedi.

Siyah-Beyazlılar'da Al-Musrati, Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey ise kadroda yer aldı.

BEŞİKTAŞ’TAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü gün içinde futbolculardan Arthur Masuaku, Ante Rebic ve Onur Bulut’un sakatlık durumlarına ilişkin açıklamada bulundu. Bu 3 oyuncunun sakatlıkları sebebiyle Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyeceğini belirten duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

“Sağ dizinde meydana gelen sıvı artışı sonrası yapılan tetkiklerde eklem içinde serbest kıkırdak fragmanı tespit edilen Arthur Masuaku, takımımızın 2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda dizine aldığı darbe sonrası iç yan bağında gerilme saptanan Onur Bulut ile belinde ağrı hisseden Ante Rebic, Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de bugün Rams Başakşehir’le oynayacağı maçında kadrosunda yer almayacaktır. Futbolcularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.”

BEŞİKTAŞ’TA 4 FUTBOLCU SINIRDA

Beşiktaş’ta 4 futbolcu Başakşehir karşısında sahaya sarı kart ceza sınırında çıkıyor. 3’er sarı kartı bulunan Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, müsabakada kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 32’nci haftasında oynanacak Samsunspor maçında oynayamayacak.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN YEDEKLERDE

Uzun bir süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Alex Oxlade-Chamberlain, Süper Lig’de 15 maç sonra siyah-beyazlı takımın maç kadrosuna yer aldı. Süper Lig’in 16’ncı haftasında oynanan Beşiktaş - Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan 30 yaşındaki İngiliz orta saha, 14 maç sonra müsabaka kadrosunda bulundu. Başakşehir mücadelesine yedek soyunan tecrübeli oyuncu, teknik direktör Fernando Santos’un ilerleyen dakikalarda görev vermesi durumunda siyah-beyazlı formasına haftalar sonra tekrar kavuşacak.

DENİZ TÜRÜÇ KART CEZALISI

Başakşehir forması giyen 31 yaşındaki hücum oyuncusu Deniz Türüç, sarı kart cezası sebebiyle Beşiktaş mücadelesinde forma giyemedi.

Öte yandan İstanbul ekibinde; Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen, Krzysztof Piatek ve Emirhan İlkhan ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig’in 32’nci haftasında oynanacak Pendikspor – Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

ÇAĞDAŞ ATAN 5 DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Beşiktaş mücadelesinin ilk 11’inde 5 değişikliğe gitti.

Süper Lig’in 30’uncu haftasında oynanan MKE Ankaragücü maçında forma giyen Hamza Güreler, Lucas Lima, Onur Ergün, Deniz Türüç ve Danijel Aleksic Beşiktaş mücadelesinde forma giymedi. Bu oyuncuların yerine Çağdaş Atan; Leo Duarte, Leo Dubois, Josef de Souza, Olivier Kemen ve Serdar Gürler’i sahaya sürdü.

BAŞAKŞEHİR, BEŞİKTAŞ MAÇINA ŞU 11 İLE ÇIKTI:

“Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Jerome Opoku, Leo Duarte, Leo Dubois, Josef de Souza, Olivier Kemen, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Davidson, Krzysztof Piatek.”

Vincent Aboubakar siyah-beyazlı formayla 17 maç sonra ilki yaşadı! ile ilgili etiketler Başakşehir Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Vincent Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.