Vincent Aboubakar sakat değilmiş! Beşiktaş kulübü Kamerunlu golcüye çok kızgın

Beşiktaş'ın teklif ettiği rakamın 10 katına Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübüyle anlaşan Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlı kulübün sosyal medya hesapları tarafından takipten çıkarıldı. Beşiktaşlı idareciler "Şampiyon olamasaydık ve Aboubakar'ın bilerek oynamadığı o zaman ortaya çıksaydı kendisiyle mahkemede hesaplaşırdık" şeklinde görüş belirtti.

Sakatım diyerek Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışındaki son düzlükte yalnız bırakan Vincent Aboubakar'ın foyasının meydana çıkması, Siyah-Beyazlı taraftarı kızdırmıştı. Kamerunlu golcü hakkında sosyal medyada kızgınlığını dile getiren taraftarlara kulüp de eşlik etti. Beşiktaş'ın sosyal medya hesapları 29 yaşındaki golcüyü takipten çıkarken, pek çok taraftar da Aboubakar'ı defterden sildi.

Süper Lig'de attığı 15 golle Beşiktaş'ın zirveye yerleşmesinde büyük payı olan Aboubakar, 29 maçta saat gibi durmuş, sakatlığını gerekçe göstererek sahaya çıkmamıştı. Takımın ligin son 4 maçında golcü krizi yaşamasına rağmen bana mısın demeyen tecrübeli santrfor, "30 maça çıkarsa sözleşmesi otomatik uzar" maddesinden kaçmak için ekmeğini yediği camianın kader maçlarında bilerek forma giymemişti.

Her ne kadar Siyah-Beyazlı idareciler o günlerde "sakatlığı varmış, art niyetli olduğunu düşünmek istemiyoruz" diye açıklamalar yapsalar da gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu var...

Al Nassr vakasından sonra görüş belirten Siyah-Beyazlı yöneticiler, "Beşiktaş şampiyon olamasaydı ve Aboubakar'ın bilerek oynamadığı o zaman ortaya çıksaydı kendisiyle mahkemede hesaplaşırdık" şeklinde görüş belirtiyor.

Talisca'nın da yeni transfer olduğu Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübü ile yıllık 6 milyon euro maaş üzerinden 3 yıllık kontrat imzalayan Aboubakar, 30 maça çıksaydı 1.5 milyon eurodan bir sezon da Beşiktaş forması giymek zorunda kalacaktı.

Beşiktaş'ın 1.8 milyon euroluk maaş teklifini kabul etmeyen Kamerunlu toplamda 18 milyon euro karşılığında Al Nassr'a imza atmasının ardından sosyal medyada bir anda gündem bu transfer oldu. 

Beşiktaşlı futbolcular da Aboubakar'ın Instagram'da takipten çıkarken Kamerunlu golcü henüz profilini güncellemedi. 

Vincent Aboubakar sakat değilmiş! Beşiktaş kulübü Kamerunlu golcüye çok kızgın ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Al Nassr anderson talisca
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.