Vincent Aboubakar görüşme talep etti! Geri dönmek istiyor

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan oyunculardan biri olan Vincent Aboubakar, teknik direktör Rıza Çalımbay, yöneticiler Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile görüşme talebinde bulundu. Vincent Aboubakar, kadro dışı kalmayı hak etmediğini ve geri dönmek istediğini söyleyecek.

Beşiktaş'ta, Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba'nın kararıyla kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Beş oyuncunun hukuki gerekçeler sebebiyle takımla birlikte takımla birlikte idmanlara çıkmasına karar verilmişti. Bu durum beş oyuncunun af umutlarını artırdı.

Cezalı oyuncuların sözcüsü olan Aboubakar, teknik direktör Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar ile görüşme talebinde bulundu.

Çalımbay, Aybaba ve Uçar üçlüsü konuyu Hasan Arat'a taşıdı. Hasan Arat futbolun başındaki isimlerin alacağı kararın arkasında olacağını söyledi.

Bunun üzerine Samet Aybaba, kadro dışı kalan 5 oyuncudan savunma istedi. Savunmaların ardından Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar üçlüsünün de kabul etmesi halinde af kararının çıkabileceği öğrenildi.

(Cumhuriyet)

Vincent Aboubakar görüşme talep etti! Geri dönmek istiyor ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.