Vincent Aboubakar Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan oyunculardan biri olan Vincent Aboubakar için takas yöntemiyle Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlere siyah beyazlı kulüpten yanıt geldi. İddiaya göre Vincent Aboubakar, Fenerbahçeli Miguel Crespo ile takas edilecekti. Beşiktaş konu hakkında açıklama yayımladı.

Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetiminin kadro dışı bıraktığı 5 oyuncudan biri olan Vincent Aboubakar için transfer iddiaları son günlerde manşetleri süslüyordu. İddiaya göre Vincent Aboubakar ile Fenerbahçeli Miguel Crespo'nun takas yöntemiyle transfer olacağı aktarılmıştı.

Beşiktaş kulübünden konuyla ilgili bir yalanlama yayımlandı. Açıklama şu şekilde:

"Sosyal Medya mecralarında futbolcumuz Vincent Aboubakar'ın takas edileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vincent Aboubakar kulübümüzün oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadır. Tedavisi devam etmekte olan futbolcumuz Aboubakar'ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz."

ABOUBAKAR'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile oynanan derbinin ardından kadro dışı bırakılan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon siyah-beyazlı ekipte 22 maça çıktı ve 11 gol atıp, 3 asist yaptı.

Vincent Aboubakar Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Miguel Crespo Beşiktaş Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.