Vincent Aboubakar: Borcumu ödüyorum

Antalyaspor'u 3-1 yenerek zirve yarışındaki iddiasını koruyan Beşiktaş'ta iki kez ağları sarsarak sahanın yıldızı olan Vincent Aboubakar, yükselişini sürdürüyor. Beşiktaş'a üçüncü kez imza atarken taraftara söz verdiğini belirten Aboubakar, "Bana gösterilen büyük sevginin karşılığını ödemek istiyordum. Bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağım" dedi.

Mart ayından bu yana Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Kamerunlu yıldız, bu süreçte 10 gol, 1 asist kaybetti. 31 yaşındaki forvet; Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Ümraniyespor ve Galatasaray'a 1'er gol atarken Giresunspor ve Antalyaspor ağlarını 2'şer kez havalandırdı. Sabah'ta yer alan habere göre; Aboubakar Beşiktaş'a 3. kez imza attığında, "Taraftara çok şey borçluyum" demişti. Tecrübeli golcü, Antalya'daki performansı sonrası kendisini tebrik etmeye gelen yöneticilere, gücünü taraftardan aldığını söyledi.

"YENİ BİR ZAFER DAHA YAŞAYACAĞIM"

Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu belirten Aboubakar, "Buraya dönerken yeniden taraftarın gönlünü kazanmak, onların sevgisine sahada karşılık vererek, kulübe ve Beşiktaş taraftarına borcumu ödemek istiyordum. Benim en büyük motivasyon kaynağım, bu takıma kalpten bağlı olan insanları gollere sevinirken görmek oluyor. Sahada elimden gelenin fazlasını yaparak bu borcumu ödeyeceğim. Burada iki şampiyonluk yaşadım. Yeni bir zaferin daha geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Vincent Aboubakar: Borcumu ödüyorum ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.