Villasını rekor fiyata satışa çıkaran Selin Ciğerci ödediği kira ile şaşırttı

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra'nın iki yıllık evliliklerini bitirmesinin ardından Ciğerci Beykoz Acarkent'teki villasından taşınacağını duyurmuştu. Biten evliliğinin ardından Ciğerci, Beykoz’daki villasını dudak uçuklatan fiyata satılığa çıkararak yeni bir eve taşındı.

2019 yılında nikah masasına oturan 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile kendisinden 12 yaş küçük futbolcu Gökhan Çıra, 10 Eylül'de 15 dakika içinde boşanmışlardı. Boşanma aşamasında olduğu süreçte yeni bir evde yaşamaya başlayacağını ve ev arkadaşı aradığını duyuran Ciğerci kendisine yeni bir sayfa açtı.

'Bekar olupta ev arkadaşı arayan biri varsa ev arkadaşı olabiliriz' diyen Selin Ciğerci, Beykoz Acarkent'te bulunan villasını satılığa çıkardı.


VİLLASININ FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Selin Ciğerci, Beykoz’daki villasını 57 milyona satılığa çıkardı, Zorlu Center'ın rezidansına taşındı. 3+1 evin aylık kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.

 

Villasını rekor fiyata satışa çıkaran Selin Ciğerci ödediği kira ile şaşırttı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Beykoz gökhan çıra acarkent villa kira kiralık ev satılık ev
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.