Sivasspor İspanya'da sürpriz yapabilir

Fanatik yazarı Erman Özgür, Demir Grup Sivasspor'un bu akşam Villarreal deplasmanında bir sürprize imza atabileceğini yazdı. Özgür, "Bu tarz kadrolar her türlü sürprizi yapabilir. Yiğidolar geçtiğimiz yıl mütevazı kadrosuyla yakaladığı başarıyı şimdi Avrupa'da tekrarlayabilecek güce ve konsantrasyona da sahip" dedi.

Sivasspor bu akşam deplasmanda İspanya'nın güçlü ekiplerinden Villarreal'e konuk oluyor. UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yer alan Kırmızı-Beyazlılar, 90 dakikadan puanla ayrılmak istiyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Azerbaycan'ın Karabağ ve İsrail'in Maccabi Tel-Aviv takımlarının bulunduğu gruptan çıkabileccek güçte olduklarını sık sık dile getirmişti. 

Fanatik yazarı Erman Özgür, Yiğido'nun zorlu sınavı öncesi değerlendirmede bulundu. Özgür, Sivasspor'un sürpriz yapabileceğini yazdı.

O GÜCE VE KONSANTRASYONA SAHİP

"Sivasspor'un, fizik direnci ve dayanıklılığı yüksek, çok kaliteli olmasa bile takım olgusunu yakalamış bir kadrosu var. Bu tarz kadrolar her türlü sürprizi yapabilir. Yiğidolar geçtiğimiz yıl mütevazı kadrosuyla yakaladığı başarıyı şimdi Avrupa'da tekrarlayabilecek güce ve konsantrasyona da sahip.

Sivasspor'un ligimizde topu rakibine bırakarak oynadığı oyunu Villarreal deplasmanında başarıyla uygulayabilecek potansiyeli mevcut. Elbette Villarreal'in UEFA kupası kazanmış teknik direktörü Emery ve yıldız golcüsü Alcacer iç saha avantajının yanında çok önemli kozlar. Ancak Sivasspor'un, Rıza Çalımbay'ın her takımda yapmayı başardığı fizik direnci ve dayanıklılığı yüksek, çok kaliteli olmasa bile takım olgusunu yakalamış bir kadrosu var. Bu tarz kadrolar her türlü sürprizi yapabilir."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sivasspor İspanya'da sürpriz yapabilir

Sivasspor İspanya'da sürpriz yapabilir ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Villarreal Rıza Çalımbay erman özgür
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.