Dusan Vlahovic, Del Piero'nun izinde... Juve'nin yeni golcüsü atmaya devam ediyor

Juventus'un ara transfer döneminde 82 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Sırp golcü Dusan Vlahovic, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta daha 32. saniyede gol attı. 22 yaşındaki santrfor, Juventus efsanesi Alessandro Del Piero'dan sonra Avrupa'daki ilk maçında gol atmayı başaran en genç 2. futbolcu oldu. Villarreal - Juventus 1-1 maç özeti...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun ilk maçında Villarreal ile Juventus 1-1 berabere kaldı.

İtalyan devi Juventus, maçın henüz 32. saniyesinde Sırp yıldızı Dusan Vhalovic'in attığı golle 1-0 öne geçti.

Fiorentina'dan ara transferde geldiği Juventus'ta ilk Şampiyonlar Ligi maçında golle buluşan 22 yaşındaki santrfor, Juventus efsanesi Alessandro Del Piero'dan sonra Avrupa'daki ilk maçında gol atmayı başaran en genç 2. futbolcu oldu.

VİLLARREAL - JUVENTUS 1-1 MAÇ ÖZETİ EXXEN 

DANİ PAREJO'DAN BERABERLİK GOLÜ 

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Juventus'un üstünlüğünde sona erdi.

Ev sahibi Villarreal'in beraberlik golü ise 66. dakikada Dani Parejo'dan geldi. Sezon başında Valencia'dan gelen İspanyol yıldız, UEFA Avrupa Ligi şampiyonuna rövanş öncesi umut verdi.

Çeyrek finale kalan takımın belirleneceği rövanş maçı 16 Mart'ta Torino'da oynanacak.

Dusan Vlahovic, Del Piero'nun izinde... Juve'nin yeni golcüsü atmaya devam ediyor

Dusan Vlahovic, Del Piero'nun izinde... Juve'nin yeni golcüsü atmaya devam ediyor ile ilgili etiketler Juventus Dusan Vlahovic Villarreal UEFA Şampiyonlar Ligi Alessandro Del Piero
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.