Villarreal - Bayern Münih 1-0 I ÖZET

Alman devi Bayern Münih'le UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen Villarreal, ilk maçı 1-0 kazandı. Son 16'da Juventus'u eleyen İspanyollar'ın Sarı Denizaltılar'ı Bayern'i de eleyerek tarihinin en büyük başarısına imza atmak istiyor. Salzburg'un ardından La Liga ekibiyle eşleyen Bayern ise favori ama işi kolay değil. Villarreal - Bayern Münih maçı özeti haberimizde...

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Villarreal ile Bayern Münih kozlarını paylaştı. Estadio de la Cerámica'da oynanan maçı İspanyol ekibi 8. dakikada Arnaut Danjuma'nın bulduğu golle 1-0 kazandı.

Son 16 turunda Juventus'u eleyen son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal, Alman devi karşısında ilk maçta avantajlı bir skor elde etti.

La Liga'da son 4 maçın 3'ünü kaybeden ve sadece 1 gol atabilen teknik direktör Unai Emery yönetimindeki Sarı Denizaltılar bir büyük daha devirmek istiyor.

Bundesliga'da üst üste 10. şampiyonluğuna koşan Bayern Münih ise Devler Ligi'de Salzburg'u elemişti.

VİLLARREL - BAYERN MÜNİH ÖZET İZLE

Villarreal - Bayern Münih 1-0 I ÖZET

 

Villarreal - Bayern Münih 1-0 I ÖZET ile ilgili etiketler canlı izle Bayern Münih Unai Emery Villarreal UEFA Şampiyonlar Ligi Arnaut Danjuma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.