Villalarda yılbaşı partisi hazırlığı

Koronavirüsle mücadele devam ederken salgının önüne geçebilmek adına tüm önlemler alınıyor. Ancak bazı vatandaşların yasak olmasına rağmen yılbaşı için parti düzenleme hazırlığında olduğu öğrenildi. Tanınmış firmaların ünlü PR'cısı Bengü Bilik, bu duruma sosyal medya hesabından bir mesaj yazarak isyan etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüs dünyada ve Türkiye’de etkisini sürdürüyor. Dünyanın birçok ülkesinde on binlerce insan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Türkiye’de ise vaka sayılarının ve ölümlerin hızla artması üzerine akşam 21:00 ile 05:00 arası ve hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı.

YILBAŞI KUTLAMALARINA KISITLAMA GETİRİLDİ!

Salgın hastalık nedeni ile Türkiye’nin tüm illerinde yılbaşı kutlamaları ve eğlencelerine kısıtlama getirildiği duyurulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni tedbirleri geçen haftalarda açıklamıştı. Erdoğan açıklamalarında, "Evlerde gün, mevlit, taziye, yılbaşı kutlaması gibi insanların bir araya geleceği etkinlikler yapılamayacaktır" diyerek yılbaşı kutlamalarının da yapılmayacağını belirtmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yılbaşında alınacak tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu. Koca, "Yılbaşı gecesi de kısıtlamaya tabi. Ama gün sayısının artıp artmama durumu gelecek hafta sonuçları ve salgının seyrine göre şekillenecek. Yeni bir tedbir ve kısıtlamayı daha fazla genişletebilir miyiz, gün sayısını 4 güne çıkarabilir miyiz bunu gelecek haftaki sonuçlar belirleyecektir" demişti.

Villalarda yılbaşı partisi hazırlığı

ÜNLÜ PR'CININ YILBAŞI İSYANI!

Öte yandan yaklaşan yılbaşı nedeni ile yasak olmasına rağmen bazı vatandaşların parti düzenlenme hazırlıkları içinde olduğu ortaya çıktı. Tanınmış firmaların ünlü PR'cısı Bengü Bilik, bu duruma sosyal medya hesabından bir mesaj yazarak isyan etti.

Villalarda yılbaşı partisi hazırlığı - Resim : 2

"ŞİLE, KİLYOS VE POLANEZKÖY’DE VİLLALARDA YILBAŞI PARTİLERİ HAZIRLANIYOR!"

Türkiye’nin uluslararası alanda tanınmış birçok firmasının PR ve halkla ilişkiler çalışmalarını yapan, binlerce etkinlik gerçekleştiren Bengü Bilik mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Dostlarım akşama kavuşurken yılbaşı kutlamalarıyla ilgili haberlere çok şaşırdım çok üzüldüm, çok kızdım.

Dost aileler, arkadaş grupları, geniş evlerinde ya da Şile, Polonezköy ve Kilyos gibi bölgelerde ortaklaşa kiraladıkları villalarda yılbaşı geçirmek için düzen kuruyorlarmış. Bu nedir?!

Bu kadar ters orantılı cahillik sorumsuzluk olur mu ? Tabii ki parti, organizasyon ve catering ekipleri de çok yoğunmuş..."

Bilik, yılbaşı tepkisine gerekli kurumları etiketleyerek ihbarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Villalarda yılbaşı partisi hazırlığı ile ilgili etiketler Yılbaşı Parti korona tedbirleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.