Videonu çek ve gönder... 23 Nisan’da TRT ile evler şenlik dolacak!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle okullarından uzak kalan çocuklar, 23 Nisan coşkusunu TRT ile evlerinde kutlayacak. TRT, bu yılki şenlik yayınında çocukların Türkiye'nin her köşesinden göndereceği videoları ekrana getirecek.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl uluslararası katılımlarla kutlayan TRT, yaşanan coşkuyu yeniden yaşatmak için 23 Nisan Şenliği yayınlarını bu yıla özel farklı bir formatta hazırladı.

TRT, bu yılki şenlik yayınında çocukların Türkiye'nin her köşesinden göndereceği videoları ekrana getirecek.

Videonu çek ve gönder... 23 Nisan’da TRT ile evler şenlik dolacak!

ÜNLÜ İSİMLERDEN ÇAĞRI!

TRT'nin 23 Nisan Kampanyasına dizi, sinema, müzik ve spor dünyasından ünlü isimler de katıldı. Ünlü isimler çocukları videolar çekmeye çağırdı.

Videonu çek ve gönder... 23 Nisan’da TRT ile evler şenlik dolacak! - Resim : 2

BÜTÜN ÇOCUKLAR TRT EKRANLARINDA BULUŞACAK
Çektikleri videoları "www.trt23Nisan.com" adresine yükleyen çocukları tüm Türkiye, TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde TRT ekranlarından izleyecek.

23 Nisan Çocuk Şenliği, TRT1 özel yayınında ve TRT Çocuk'ta ise gün boyu yayınlanacak. Videolarını gönderen çocuklara teşekkür belgesi gönderilecek.

Videonu çek ve gönder... 23 Nisan’da TRT ile evler şenlik dolacak! - Resim : 3

TRT ayrıca çocukların ve ailelerin video çekerken dikkat etmesi gereken hususları ve katılım şartlarını "www.trt23Nisan.com" adresine yayınladı.

Videonu çek ve gönder... 23 Nisan’da TRT ile evler şenlik dolacak! ile ilgili etiketler TRT 23 Nisan video gösteri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.