Video yayınladı... Kadirov’dan “yaşıyorum” mesajı geldi!

Çeçen lider Ramazan Kadirov, hakkında komada olduğuna dair çıkan haberlerden sonra video yayınladı. Bir bahçede yürürken video çeken Kadirov’un, ”Ölmedim,yaşıyorum gayet iyiyim.”şeklinde mesaj yayınladığı görüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en güvendiği isimlerin başında gelen ve Ukrayna savaşında aktif görev alan Çeçen lider Ramazan Kadirov ortaya çıktı.

KADİROV’UN KOMADA OLDUĞU İDDİA EDİLİYORDU!

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov’un aniden rahatsızlanarak komaya girdiği iddia edilmişti. Kadirov’un aniden rahatsızlanması üzerine, Putin’in emri ile Moskova’dan Çeçenistan’a götürüldüğü ve burada tedavi altına alındığı kaydedilirken, hastalığının da sürekli nüksettiği iade edilmişti.

Bu arada Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Ana İstihbarat Müdürlüğü Temsilcisi Andriy Yusov,geçtiğimiz gün bir açıklama yaptı.Yusov açıklamasın da, Çeçen lider Ramazan Kadirov'un sağlık durumunun kötüleştiğini ve durumunun iyi olmadığını söyledi.Andriy Yusov iddiasının devamında başka bilgilerde vererek, ”Bilgiler, tıbbi ve siyasi çevrelerdeki çeşitli kaynaklardan doğrulandı. Diğer detayların daha fazla açıklığa kavuşturulması gerekiyor. Zaten, uzun zamandır hastaydı,sistemik sağlık sorunları vardı ve komada.” dedi.

ÇEÇEN LİDER VİDEO YAYINLADI


Öte yandan Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, hakkında komada olduğuna dair çıkan haberlerden sonra video yayınladığı görüldü.Bir bahçede yürürken video çektiği görülen Kadirov’un, ”Ölmedim,yaşıyorum gayet iyiyim.” şeklinde mesaj yayınladığı anlaşıldı. Başında kapşon bulunan Kadirov’un,yüzünün şiş olduğu ve yavaş konuştuğu gözlendi.

Video yayınladı... Kadirov’dan “yaşıyorum” mesajı geldi! ile ilgili etiketler Ramazan Kadirov Rusya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.