Vida için yarışa girdiler!

Dünya Kupası’nda değerini katlayan Domagoj Vida için iki takım yarışa girdi.

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, adeta altın dönemini yaşıyor!

Fanatik'in haberine göre; Kara Kartal’da yarım dönemde ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken, Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı’yla final oynaması sebebiyle değerini daha da katlayan 29 yaşındaki futbolcu için son olarak Monaco ve West Ham United yarışa girdi.

Beşiktaş Yönetimi’nin bonservisi için 30 milyon Euro istediği deneyimli savunmacı için 2 kulüp arasında yarışın devam ettiği kaydedildi.

Dünya Kupası sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’ten aldığı iznin ardından ülkesi Hırvatistan’da tatilde bulunan Vida’nın, gelecek hafta İstanbul’a geleceği ve menajeri ile kulüp yetkilileriyle geleceğini şekillendireceği bildirildi.

Menajeri tura çıkacak Vida’nın menaceri Uğur Avadan’ın, yapılacak bu zirvenin ardından Vida’ya talip olan kulüplerle görüşmek için soluğu yurt dışında alacağı ve transfere yakın zaman içerisinde nokta konulmasının planlandığı kaydedildi.

Beşiktaş Yönetimi’nin, Vida’nın satışının ardından gelecek paranın önemli bölümünü, forvet ve 10 numara transferi için kullanacağı kaydedildi.

Vida için yarışa girdiler! ile ilgili etiketler Vida
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.