Victoria's Secret modelinden olay gelinlik!

Victoria's Secret'ın eski modellerinden Shanina Shaik, DJ Ruckus'la Bahamalar'da evlendi. Mankenin plaj düğününde tercih ettiği transparan gelinlik ise dikkatleri üzerine çekti.

Bahamalar'da yapılan plaj düğününden ilk fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. 27 yaşındaki Avustralyalı model, düğününde, baştan aşağı dantel işlemeli, transparan bir gelinlik giydi.

Victoria's Secret modelinden olay gelinlik!

Güzel mankenin seçtiği cesur dekolteli gelinlik, İngiliz Shaik'ın seçtiği tasarımcı, Prens Harry ile evlenerek İngiliz kraliyet ailesinin gelini olacak Meghan Markle'ın da favori tasarımcısı.
Markle'ın da gelinliğini Ralph & Russo'ya hazırlattığı biliniyor.

Victoria's Secret modelinden olay gelinlik! - Resim : 2

Shaik, düğününde Lorraine Schwartz imzalı mücevherleriyle de dikkat çekti. Shaik, düğünün ardından gelinliğini değiştirdi ve düzenlenen after-partide eğlendi.

Victoria's Secret modelinden olay gelinlik! - Resim : 3

Ünlü model partide, Michael Costello tasarımı elbisesiyle boy gösterdi.

Victoria's Secret modelinden olay gelinlik! - Resim : 4

Victoria's Secret modelinden olay gelinlik! ile ilgili etiketler victoria secret
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.