Victoria Lopyreva’ya hacker şoku!

Victoria Lopyreva kimdir sorusu günün en çok merak edilen sorularından bir tanesi. Rus modelin Instagram hesabı hacklendi. Olumsuzluklar silsilesi bununla da bitmedi Victoria Lopyreva'nın hesabından ünlü modelin çıplak fotoğrafları paylaşıldı. Detaylar haber özette...

Victoria Lopyreva kimdir sorusu günün en çok merak edilen sorularından bir tanesi. Rus modelin Instagram hesabı hacklendi. Olumsuzluklar silsilesi bununla da bitmedi Victoria Lopyreva'nın hesabından ünlü modelin çıplak fotoğrafları paylaşıldı. 2018 Dünya Kupası'nın iyi niyet elçisi olan Rus model Victoria Lopyreva'nın Instagram hesabı hacklendi, paylaşılan uygunsuz fotoğraflar nedeniyle Lopyreva takipçilerinden özür diledi. Victoria Lopyreva kimdir? İnstagram hesabı hacklenen Victoria Lopyreva kaç yaşında? Victoria Lopyreva'nın çıplak fotoğrafları mı yayınlandı? Detaylar haber özette...

ss

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI!

Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’nın iyi niyet elçisi olan Victoria Lopyreva, hackerların hedefi oldu. Güzel modelin hesabını ele geçiren hackerlar hesap üzerinden farklı kişilere ait çıplak fotoğraflar yayınladı.

1.7 milyon takipçisi olan güzel model neye uğradığını şaşırırken hesabından yayınlanan kadın ve erkeklere ait fotoğraflar kısa sürede yayıldı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye de gelen ve Galatasaray-Akhisarspor maçını yerinden izleyen Victoria Lopyreva bir süre sonra hesabını geri almayı başardı ve uygunsuz içerikleri temizledi. Lopyreva bir öxür açıklaması da yayınlayarak hacker kurbanı olduğunu ifade etti.

foto2

GALATASARAY'A AŞIK OLMUŞTU!

Rus Model, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Bugün, aslanların günü. İmparator Fatih Terim ile zirve yürüyüşünde tüm aslanlara başarılar!'' paylaşımını yaptı.

foto

MAÇTAN SONRA "NEREDE KALMIŞTIK" PAYLAŞIMI

Yeni bir paylaşım yapan Rus model, "Nerede Kalmıştık... Tebrikler Aslanlar! İmparator ordusunun başında, kaldığı yerden devam ediyor ve yeni zaferlere yelken açıyor." ifadelerini kullandı.

Lopyreva, geçen haftalarda Galatasaray’ın maçını izlemek üzere Türk Telekom Stadyumu'na gelmişti.

foto1

VİCTORİA LOPYREVA KİMDİR?

Favori sporun hangisi?Hiç şüphe yok ki futboldan başkası olamaz. Futbol, dünyadaki tüm şehirleri ziyaret etmenizi, oyunu tutkuyla yaşayan insanlarla buluşmanızı ve yeni kültürleri keşfetmenizi sağlayan bir yaşam biçimi.Favori sporun hangisi?

Hiç şüphe yok ki futboldan başkası olamaz. Futbol, dünyadaki tüm şehirleri ziyaret etmenizi, oyunu tutkuyla yaşayan insanlarla buluşmanızı ve yeni kültürleri keşfetmenizi sağlayan bir yaşam biçimi.

DAHA ÖNCE TÜRKİYE’YE GELDİN Mİ?

İstanbul'u defalarca ziyaret ettim ve orada birçok etkinliğe katıldım. Dünyaca ünlü Türk misafirperverliğini yaşadığımı, harika etlerinizin olduğu mutfağınızın tadını çıkardığımı ve tarihî mekânların çoğunu ziyaret ettiğimi söyleyebilirim. Umarım, Türkiye’de daha fazla şehri keşfetmek ve Osmanlı İmparatorluğu hakkında bilgi edinmek için yeni fırsatlarım olur. Ayrıca Türk futbol taraftarlarının takımları için tutkusu da beni fazlasıyla etkiledi.Daha önce Türkiye’ye geldin mi?

VİCTORİA LOPYREVA KİMDİR?

Victoria, annesinin ve babasının etik değerleriyle yaşayan bir kız. Hayallerini izleyen, mutluluk arayan ve etrafındaki herkese bu mutluluğu yayan biriyim.

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.