Vezir Alemşah Hakettiğini Buldu! Kuruluş Osman'da Flaş Ayrılık! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor

Vezir Alemşah Osman Bey'in kılıcının altına düştü. Kuruluş Osman 80. bölümüyle bir devri kapatmaya hazırlanıyor. Geyhatu'nun eziyetlerinden kurtulan Osman Bey sonunda Vezir Alemşah ile kılıç kılıca vuruşuyor.Vezir Alemşah'ın ölümü birçok izleyiciye oh dedirttti. İşte detaylar...

Kuruluş Osman'da bir devir kapanıyor. Selcan Hatun'un obadan ayrılarak savaşta ağır yaralanması herkesi üzmüşken kötü haber de yeni bölümde geldi. Selcan Ana'nın kelime-i şehadet getirdiği anlar dizinin yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Öte yandan Kuruluş Osman 80. bölümde izleyicinin yüreğine su serpecek bir gelişme daha yaşanıyor.

Osman Bey'in eziyetlere göğüs germesi ve sonunda özgürlüğüne kavuşması Vezir Alemşah'tan alacağı intikamın yolunu açıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında karşı karşıya gelen Vezir Alemşah ve Osman Bey'in kılıç kılıca dövüşmesi Alemşah'ın yolun sonuna geldiğini gösteriyor.

Kuruluş Osman izlenme rekoru kırdı! Kuruluş Osman 79. Bölüm'de neler oldu?

Kuruluş Osman 80. bölümde neler olacak sorusuna ilk sinyal geldi. Selcan Hatun'un ölümü kesinleşti. İzleyenlerin "Bir devir kapandı" dediği Selcan Hatun'un ölümü oyuncu Didem Balçın'ın da diziden ayrıldığını kanıtladı.

Vezir Alemşah Ölüyor mu?

Gelelim en çok merak edilen soruya: Kuruluş Osman'da Vezir Alemşah ölüyor mu? Dizinin 80. bölüm fragmanında Osman bey ile karşı karşıya gelen Vezir'in yere düşmesi öldüğünü gösteriyor. 

Kuruluş Osman 80. bölüm 2 Şubat 2022 Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak.

Vezir Alemşah Hakettiğini Buldu! Kuruluş Osman'da Flaş Ayrılık! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor ile ilgili etiketler Kuruluş Osman vezir alemşah ölüyor mu